Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Zatmavené čelní/pohledové sklo

 

NápovědaFórum » Technika » Akvária 

Akvaristik.eu

Zatmavené čelní/pohledové sklo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.02.2021 20:21 Muž Xif [336] Re: antiA
Nevím jak se ta folie jmenuje, ale něco podobného jako jsou reklamy na autobusech. Z venku není vidět dovnitř a z vnitřku vidíš ven, jen ji otočit, ty uvidíš do aqua ale ryby ven nee. ;-)
Doplněno:
Už vím "One Way Vision"
www.lifo.cz/…
www.youtube.com/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.02.2021 16:28 Muž _ucx_ [1406] - Symphysodon + CorydorasRe: antiA
glassolutions.cz/…

nebo si objednej na míru žaluzie :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.02.2021 16:05 Muž antiA [354] - ><((((((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((((((º> – Zatmavené čelní/pohledové sklo
Nevím jak vyřešit aby ryby v akváriu měly klid. Myšleno je to tak že akvárium má boční a zadní stěnu olepenou černou tapetou. Čelní stěna,tedy pohledová je v dosti frekventovaném místě a ryby jsou pohybem v místnosti rušeny. Jelikož se chci pokusit o rozmnožení celkem raritních ryb které potřebují klid chtěl bych jim toto nějakým způsobem dopřát s tím že bych chtěl aspoň částečně dovnitř vidět.
Zvažoval jsem na celou čelní plochu akvária nalepit polopropustnou zrcadlovou fólií. Zde je však problém že ve večerních hodinách je v místnosti světlo a v akváriu je příšeří. Tzn efekt zrcadla směřující do akvária se vytratí a samotný odraz ryb by je taky rušil.
Další možnost byla zatmavovaci fólií ale u ní nevím jakou propustnost světla zvolit.
Díky za pomoc.

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 256x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/19669-zatmavene-celnipohledove-sklo