Zajímavé video a nikde žádný filtr ani CO2 a rostlinky bublinkujou jako o život. To bude asi nejspíš tím světlem
Křišťálová voda, vše absolutně bez řas, čím to? Náročná údržba či nějaké chemikálie?
Jinak opravdu na vodu už moc prostoru nezbylo
www.youtube.com/…
Ve 2:10, 2:32 a jeste dal, pak dojde k pochopeni, jak se spravne setri vodou.
Takze kdo nema nadherne akvarium v nejakem takovem stylu, at zase tak moc nelituje, ono mit v akvariu taky nejakou tu vodu, nemusi byt uplne od veci .
519.12.2014 22:15Patoka z potoka – Obor rybářství a akvaristika
Zdravím všechny přátele vodního prostředí. Česká zemědělská univerzita v Praze bude v roce 2015 otevírat nový bakalářský studijní obor rybářství a akvaristika. Bližší info zde: www.af.czu.cz/…
Pozvánka na dny otevřených dveří, které se konají 23.-24. 1. 2015, je ve formě videí zde: youtu.be/… youtu.be/…
Pokud vás videa zaujmou, neváhejte je šířit dál
S pozdravem
Jiří Patoka
Starší reakce
106.12.2014 17:29Hansel[945] - Cichlidy, Lka a sumci obecně... co má vousy to je dobrý
Mrkl jsem na jiné video toho autora a zaujalo mě tam tření býložravých piraní rodu Myleus nebo Metynnis(?). Měl jsem kdysi hypsaucheny, po výměně vody taky samcům naskákala třecí vyrážka a různě se naháněli, ale výtěr jsem nikdy nepozoroval. www.youtube.com/…
027.11.2014 20:37blegon[152] - Jihoamerické cichlidy hlavně Perleťovky.
Přes léto chci založit něco podobného ale v hodně menším měřítku www.youtube.com/…