Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Gentlemani fóra

 

NápovědaFórum » Ostatní  

Gentlemani fóra
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   10.01.2019 20:37 Muž Martin Karviná [19] – Poděkováni
Ahoj všem.
Rád bych touto cestou poděkoval LukšaNM Za pomoc a vstřícnost. S tc420.
Lukáši Děkujeme. S pozdravem Martin s rodinkou.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.12.2018 08:23 Muž Martin Karviná [19] – Rosliny
Ahoj zdravím všechny.
Já jsem si založil poprvé akva. A zatím jsem se potkal jen z dobrým. Tedy až na některé prodavače v obchodě. Tam je to jasné. Ale já osobně bych chtěl poděkovat Jiří a Kamil a taky
opravdu velké díky Janovy z Karviné. Od kterých jsem dostal zdarma ne jen rostlinky ale i za rady a tipy kolem akvaristiky. Po domluvě jsem přijel v domluvený čas.
Jednou jsem dostal tolik rostlinek že jsem nechal pánovy penízky po odchodu protože je nechtěl. Ale já je dám rači někomu třeba na čokoládu Radegast než v obchodě. Může být že jsem dělal něco já špatně ale par kytek z obchodu prostě nejsou A podarované kytičky rostou.
A už se těším když budu moct podarovat já a udělat tu radost jako jí udělaly mě. Tak ahoj a šťastný nový rok. Martin

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.09.2018 10:14 jamajcan Re: Angus68
Takových věcí si moc vážím. Není to už dneska zrovna obvyklé. Máš to u mě. pivo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   22.09.2018 10:07 Angus68 Re: jamajcan
Není zaco Vláďo ;-) ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   22.09.2018 07:42 jamajcan
Děkuji i touto cestou Angusovi za zaslání E. janii. ahoj

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   21.08.2018 09:21 Muž Roger [1873] – Díky
Jsem tu nový asi cca 2 měsíce, jsem začátečník, a i za takovou krátkou dobu se zde našlo několik lidiček kteří mi poradili čím krmit a jak, vysvětlili mi základní pojmy a vazby mezi různými úkony v akváriu, poradili s výběrem filtrace atd.. a díky nim zatím musím zaklepat u mě vše funguje a snad to tak i vydrží, kteří mi poradili i s akvarkem u mé dcery, díky za témata ze kterých čerpám byť jsou některé příspěvky třeba i 10 let staré pořád jsou užitečné a čtu si je třeba jen proto abych se dověděl více. Čerpám informace prakticky jen tady a za ně díky. Nebudu nikoho konkrétně jmenovat, jednak bych mohl někoho opomenout a jednak si myslím že sami ví o kom je řeč. Takže díky ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 10   21.08.2018 07:49 Žena permonici [316]
Ráda bych poděkovala nejen gentlemanům dárcům, ale i gentlemanům, kteří poradí a povzbudí v pravý čas. A těm, kdo přijdou s vlídným slovem, když se nedaří.
Po havárii topení v nádrži, která vedla k vyhlazení veškerého života, zkažení vody, uvaření rostlin, jsem chvíli bezmocně zírala na tu spoušť a nebyla si jistá, jak dál postupovat, aby se zachránily aspoň některé rostliny.
Během chvíle přispěchal s racionálními radami NHKG. Obrovská úleva v tu chvíli bezmoci! Předinfarktová tepová frekvence se snížila, zbývající rostliny přežily a navíc, už jsem na tu spoušť nebyla sama.
Tímto děkuji "tramtra" za povzbuzující komentář. Člověk se hned cítí lépe a panika ustupuje.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.05.2018 00:39 Angus68 Re: LeRi
Ríšo, díky ;-) zastav se :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.05.2018 19:50 S Muž invalida [3881]
Takže já taky přispěju tím že je tady v tý zemičce dost slušnejch lidiček co poskytly ledasco. A ne jen v týhle zemičce ale i v tý za řekou Moravou kde už téměř začíná asie, připomenu Skotsko, Dojčland, Švýcary, Belgii, Polsko a vůbec svět odkud se sem lidi registrujou. Jo zapoměl sem na Panelák u koksovny smich
Všem hlavně dík za zelí který prosperuje i za to který sme utejrali a tak. Dík za možnost že se pár děcek dostalo až k moři což je hlavně vaše zásluha a já stále netuším jak vám to všem oplatit. Ale jak už tu zaznělo jména raději ne...moh bych někoho opomenout.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.05.2018 19:37 Muž LeRi [315] Re: Angus68
Angus68 , kdyby takových lidí chodilo po světě víc potlesk Petře já ti také musím poděkovat a nejenom za rostlinky palec
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.05.2018 19:17 -
Pár krát som niečo vymenil či daroval.Tí čo obdržali sami posúdia.Ja za seba ďakujem i keď nie vždy sa všetko ujme v mojich podmienkach. stydim
Ľuďom čo ich nepoznám už dlhšie z tohto fóra či osobne len zriedka niečo posielam len tak.Pár krát som sa už vypiekol,no úplne tomu nezabránime.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   11.05.2018 09:02 Angus68 Poděkování
Já tedy tímto děkuji Honzovi (Wanderer) za vyjádření jeho zkušeností s mou maličkostí a s tím, co obdržel v balíčkách :-) Vážím si toho !!
Je fakt, že těch balíčků bylo už poměrně dost :-D
Zatím jsem neměl a nemám žádnou zkušenost s nějakým podvodným jednáním ze strany jakéhokoliv uživatele tohoto ( pro mne velice užitečného ) fóra.
Jendo, snad ti pěkně porostou :-)
Můj dík patří však i celému štábu redakce, která se snaží o eliminování případných i současných falešných hráčů ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   11.05.2018 05:49 Muž Wanderer [2102] - Skaláry - nejkrásnější ryby.Re: Prašan
Na tomhle něco je. Prosím, moderátoři zvažte to a když tak téma smažte. Nerad bych někomu dělal problémy. Myslel jsem to dobře.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   11.05.2018 04:29 -
Ako som písal kolegovi najprv v ss.Aby to nakoniec neposlúžilo ako sústo vlkom.Takže osobne tu zadávať dáke nicky dobrých ľudí nebudem,mysliac na ich bezpečnosť a ochranu.Nájdu sa špekulanti čo toto radi a takto po ľahky zneužijú.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 25   10.05.2018 21:14 Muž Wanderer [2102] - Skaláry - nejkrásnější ryby. – Gentlemani fóra
Vzhledem k tomu, že tu takové téma není a jsou zde členové, kteří si ho zaslouží, dovoluji si ho založit (inspirován jinde).

A rovnou přidám prvního seriózního a nezištného uživatele. Tím je Angus68. ahoj Už dvakrát jsem od něj obdržel balíček s rostlinkami, které mi rozšířily rostlinstvo v akváriu. Po dotazu na účet pro uhrazení nákladů to vždycky jen zamluví, že to nemám řešit. A myslím, že těch jeho balíčků chodí po republice víc. A dělá to fakt rád.

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 1526x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/19609-gentlemani-fora