a)Nemnožící se ryby od českých chovatelů...
nejpravděpodobnější příčina je zatučnění, k němuž jsou chovatelé tlačeni výkupními cenami... neomlouvá, ale rozhodně není nutno hledat jaderný výzkum...
b) denisonky ... tohle mohl vymyslet teda jen hodně velký blb..Dušane sorry, ale už chápu proč se neustále někdo snaží prověřovat zdroje informací na internetu...
... viděl jsi mnohokrát v jaké velikosti k nám dorazí tyto ryby ...i v místním atlasu je formulace Pohlaví: obtížně zjistitelné ... myslíš že někdo dělá chromozomální test, aby zjistil pohlaví a mohl poslat jen samce? No uznáš, že je to kravina..
c) A teď ještě jeden Jerevan ... sterilizace pomocí UV...
... to nejlepší na závěr. Ale je pravda, že se tyto informace objevují cyklicky... za posledních 25 let jsem je chytil třikrát... Dokonce jsem měl tu čest být nebezpečný, že jsem to dokonce považoval kdysi jako seriozní informaci (a pak jsem rozchechtal jednoho veterináře)... tak ani toto není seriozní informace...
Celé to zavání tím, té ti hnusní čeští chovatelé, kteří to dělají blbě, zatímco Poláci to dělají výborně. Uvědomte si, že ti Poláci na tom fóru nemají zájem o to, aby někdo kupoval české ryby.