Aquatera Kroměříž
Starší reakce
Starší reakce
Co za prodejce tam mělo ty divoký živorodky? Díky
Starší reakce
2 04.03.2023 09:43 GAGAL [455] - Halančíci Pravidelná chovatelská burza pro širokou veřejnost, která se koná na výstavišti Kroměříž. Na burze naleznete akvarijní ryby ,rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a mnoho dalšího. Vše za bezkonkurenční ceny.
Bližší informace
www.facebook.com/…
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Na poslední burze, jsem kupoval Razbory espeho, od jednoho prodejce, ale zapomněl jsem si vzít kontakt. Kdyby někdo měl, byl bych moc rád. Děkuji.
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Připomínám zítřejší burzu v Kroměříži.
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
1 15.04.2018 16:16 GAGAL [455] - Halančíci Pravidelná chovatelská burza pro širokou veřejnost, která se koná 21.4.2018 na výstavišti FLORIA Kroměříž. Na burze naleznete akvarijní ryby ,rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a mnoho dalšího. Vše za bezkonkurenční ceny.
Bližší informace na našich stránkách :
www.aquaterakromeriz.cz
Staňte se našim fanouškem na Facebooku
www.facebook.com/…
nebo v naší FB skupině:
www.facebook.com/…
Starší reakce
Starší reakce
1 10.10.2017 21:13 GAGAL [455] - Halančíci Rozšířili jsme prodejní plochu !
Pravidelná chovatelská burza pro širokou veřejnost, která se koná 28.10.2017 na výstavišti FLORIA Kroměříž. Na burze naleznete akvarijní ryby ,rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a mnoho dalšího. Vše za bezkonkurenční ceny.
Bližší informace na našich stránkách :
www.aquaterakromeriz.cz
Staňte se našim fanouškem na Facebooku
www.facebook.com/…
nebo v naší FB skupině:
www.facebook.com/…
Starší reakce
GMO jsou zakázané v celé EU, ale slyšel jsem že v Polsku se to dá celkem bez problémů sehnat.
Ty jo, tak u Vás to taky zkoušel s těma napíchanýma okounkama. Kdyžtak vím oč a o koho jde
Když tak SZ.
Ono je to jedno na burze nesmí být žádné
Je a pokud si příště všimnete tak hlásit organizátorovi
Teď už nic nevyřešíme.
Burza vypadala dobře, lidí bylo opravdu hodně
co mě vcelku překvapilo, tak i po nedávné aférce, jsem zahlédl jednoho prodejce prodávat pravděpodobně geneticky modifikované ryby, teda aspoň mi tak ty rybky přisly...nevím jestli je to už nějak ošetřené, není to u nás pořád nezákonné?
No je pravda že stánek SAK jsem letmo přeletěl
Od té doby co jsem koupil 10L kybl SAK green a mý L213 to odmítají jíst tak těmhle krmivům nevěnuji pozornost
Další burza bude určitě zase o něco lepší. Tato byla první a tak nemohla být úplně perfektní
PMDD a jílové kuličky jsem měl mít já, ale bohužel jsem se kvůli úmrtí v rodinně nezúčastnil.
Pokud někdo shání a je z okolí, tak není problém si vyzvednout nebo se sejít v Kroměříži, případně v Holešově nebo u mě doma v Martinicích.
Orchideje jsou tera
Ale stánek s domácí zabíjačkou jsme nepovolili
My pokojové rostliny popř. nějaký odskok od tery/akvy tolerujem. PMDD bylo(pokud nebylo vyprodáno) na stánku se krmivem SAK. Jinak jsem rád ,že se burza líbila. Ono se to trošku vytříbí, myslím maminky s dětmi
Příští účast bude podle mne menší.
0 05.03.2017 18:11 GAGAL [455] - Halančíci Starší reakce
Celkový seznam prodejců nezveřejňujeme. Plocha je plně obsazena (pár prodejců jsme bohužel museli odmítnout) Celkem je cca 55 prodejců (22 akva , zbytek tera). Někteřé znáte jiní jsou "noví"
Pokud by měl někdo zájem, můžu v neděli dovézt nějaké pistie. Mladé rostlinky, zdarma, něco na oplátku potěší, podmínka to rozhodně není. (Jinak to půjde na kompost.)
Přidat reakci
[1] 2
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 1727x