Výstava Akvárium a Mezinárodní výstava halančíků
Asi jsi špatně hledal ale jestli máš desítky tisíc na reklamu tak sem s nimi. Akvarijní výstavy se pořádají už jen v Praze a Rychnově nad Kněžnou. Hradec už bohužel skončil. Akvaristické spolky jsou dnes raritou protože nemají místo a ani peníze. V Praze a okolí je tisíce akvaristů a když jde o to pomoci nepřijde nikdo, takže výstavu staví pár lidí. Prstů na rukou je víc. Tak jsem to trochu s těmi prsty na rukou přehnal stačila by mě jen jedna a i to je moc.

je to tak a ne jinak

Tak těch nehezkejch věcí co můžou tým organizátorů potkat a který zůstanou před veřejností skryty, je celá řada, kdyby to mělo jít bez problémů, bylo by to i snad podezřelý.

Jo, stávaj se různý věci

. Já tam ve středu nebudu, ale Pavlovi bych to nepřál. Tak držme

Do středy je času.

No, né, já vím jaký to je když příjdeš v den otevření ráno hodinu před otevřením do prostoru výstavy a najdeš výstavní akvo na zemi.

Nepřeju nikomu nic zlýho, jenom se to snažím odlehčit.

Máš tam chybu, já jsem 80km daleko.

Pravda.A taky náš průšvih, protože webovky se rozjedou až v pondělí...
Prostě se to po... a jednoznačně je to moje chyba.

Není na světě člověk ten aby se zavděčil lidem všem, jo a jsem z Hradce, tedy od Hradce.

Nad osobní zkušenost s přípravou takovéto akce prostě není.

Asi jsi špatně hledal ale jestli máš desítky tisíc na reklamu tak sem s nimi. Akvarijní výstavy se pořádají už jen v Praze a Rychnově nad Kněžnou. Hradec už bohužel skončil. Akvaristické spolky jsou dnes raritou protože nemají místo a ani peníze. V Praze a okolí je tisíce akvaristů a když jde o to pomoci nepřijde nikdo, takže výstavu staví pár lidí. Prstů na rukou je víc.

Zdá se mi to, nebo je tohle vpodstatě jedinej zdroj informací o celý akci na internetech? Jako chápu, rybičkáři, není kam spěchat, ale tohle je v roce 2015 ve městě s deseti milionama turistů fakt úlet.
Rád pomůžu, když můžu, navíc jsem na to docela zvědavej. Jožin
1
[4493] - Amerika 19.06.15 12:43 Danila já ještě děkuju RAPovi za dopolední pomoc se stěhováním stojanů a akvárek. Moc děkujem, pak dáme

Nebude se to motat, protože masožravci jsou nahoře ve skleníku. Maximálně nás tam nějaká ta Adéla sežere
Jinak přípravy na výstavu jsou konečně v plném proudu, po klasickém scénáři - co se může po..., to se taky po..- dnes se naváží akvária a začne se s nekonečným mytím, praním písků a dalšími pekelnými pracemi.
Pokud by měl někdo chuť se přidat, je vřele vítán, ideální je zavolat Danile na 728 36 49 62.

Starší reakce
Rape , jako vždycky se to bude s něčím "motat"

Ve středu a čtvrtek mám denní, ale pátek přes den by šlo, a asi i něco o víkendu, budete-li.
Aló haló, pomocnejch rukou bude třeba určitě

Stavět by se mělo začít v úterý 16. června, ale po loňských zkušenostech, kdy byl první den příprav plnej skleník kaktusů, kaktusářů, železných konstrukcí a neskutečnýho nepořádku, si netroufám ten první den odhadnout.
Takže pomocné ruce spíše v dalších dnech a jakákoli pomoc vítána - budou se mýt nádrže, proplachovat písek a tisíc dalších otročin.

Že prej kdyby se hodila pomocná ruka, máte se ozvat

Starší reakce
Starší reakce
4
[15255] - Echinodory + stonkové rostliny 09.04.15 19:32 R vaclav Starší reakce
zrejme sem mel vice zduraznit, ze jde o oficialni datum.. - samozrejme by mne nenapadlo psat sem neco, co neni oficialni.. - no ale to uz je jedno, verme, ze se akce i letos podari

Ďakujem za informáciu - určite potešila viacerých

0
[4493] - Amerika 29.03.15 14:20 Danila Výstava bude

Jako vždy v Botanické zahradě Přírodovědecké fakulty, Na Slupi 16, Praha 2 - Albertov, pod Karlovým náměstím.
Termín 24.června až 28.června.
Letos jako tradičně Mezinárodní výstava halančíků a v obecné části bude také na co hledět...Účast stejně jako loni slíbily akvaristické spolky napříč republikou,chovatelé a nadšenci. Podrobnější info bude už brzy spuštěno na stránkách výstavy
www.akvapraha.cz.
Na přípravě výstavy se pracuje už od února, tak doufám, že všechno dopadne jak má a výstava bude minimálně tak povedená, jako loni.

Vyčkejte chlapi reklamu tak nějak neřeší ?
ten termin som nasiel aj ja - len nikde v oficialnych zdrojoch - t.j. od organizatora
Zdravím - já mám v diáři poznačeno 24 - 28/6.)
Ja som zas našiel odkaz v súvislosti s touto výstavou myslím na AKVA PRAHA 2015 - ta je tuším koncom júna.
Halančíci by měli být v půli června pokud vím.
Tu by pomohol dáky konkrétny dátum, a tiež či sa to vôbec bude konať. Navyše myslím že sa to už dnes musí vedieť - treba mať zabezpečených vystavovateľov, riešiť priestory...
Snad by mela byt v druhe polovine cervna, co jsem zaslechl, ale snad se ozvou odpovednejsi
Tento rok sa bude konať výstava tohto druhu? Dako som nič nevygoolal.
Starší reakce
Starší reakce
No snad ještě chvíli vydržíme.

Já osobně moc děkuji za fotečky,když už jsem se nemohl zůčastnit

Ano, opravdu super fotky.Díky.
Parádní fotky Půlpy , však ses u toho pěkně zapotil

Největší díky tobě Dášo a Zikoušovi ,vy jste ty hnací osoby co vše tak zorganizovaly .Ještě jednou dík.
Tak to gratuluji a přeji hodně štěstí dále. Líbilo se mi to.
Přidat reakci
1 ...... [4] 6
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 11371x