Setkání akvaristů - Tábor
zdar vespolek, kdyby měl někdo tu z okolí nějaký ten kýbl přebytečných rostlin, dejte vědět - rád je využiji.
Starší reakce
Ahoj, budu objednávat tento víkend nějaké kytky od Rataje, tak kdyby jste se chtěl někdo přidat...
Starší reakce
už mě nic inteligentního nenapadne, tak jen upřímné ahoj táborákům
jsem ráda, že je vás pár v "dostřelu"
Máš OZ ať to tady nezašvíknem mimo téma
V ulici vedle botanické zahrady na druhém konci pod hotelem palcát, ale jsem tu až Odpo od 13.30
A čajovna je kde?
jsi tam i dopoledne?
Něco tu ještě zbylo
k vyzvednutí v čajovně
Čajan jdu do toho něco bych vzal
Dnes budu večer stříhat stonkovky Heteranthera a rotala cejlon,tak kdo chcete si do víkendu přijďte, neděli to hážu do kompostu.
Starší reakce
Jsem na tom podobně jak Čajan ..... po-út nejsem v Táboře a jinak makám od středy do neděle od 14.00 - 22.00 . Takže asi reálný aby jsme se všichni sešli tak so nebo ne dopoledne pokuď teda čajan nemaká i dopoledne. Pak jedině že dorazim až po 10 večer.
A nebo se sejít u mě na půjčovně
jojo nonstop, to se tak živnostníkům stává, ještě že nemám NonStop
A to jsi v práci kromě pondělí non-stop? Teoreticky to nemusí být jen večer. O víkendu může být třeba i dopolední čaj nebo tak něco...
Vždyť říkám, že tam nesmím, vždycky se zeptám stejně...
Tak teď vážně, dost srandy, kdy by ti to štimovalo??
no právě, čaj se nevaří ne ano
Však říkám, že do čajovny nesmím a asi už víš i proč, když tvrdím, že čaj se vaří...
A máš v té čajovně pivo??
no právě, čaj se nevaří
a stejně to se mnou neklapne páč dělám každý večer kromě pondělí
Tak ono už by to pár lidí dalo. Ty, já, Vydra, Dess a dalším dvěma akva fandům písnu mobilem, takže můžem kopnout do vrtule a uvidíš, na příští sraz nás bude víc...
Co třeba příští pátek? Sobotu nemůžu, páč v neděli mám seminář pro změnu fotbalový...
Akorát se obávám, že do čajovny nesmím... Co třeba PUB, mají pivo a čaj prý taky uvaří?
hmmmm... no a to jsem chtěl nabídnout, že budu v neděli stříhat kytky, jináč většinou v pátek večer za mnou chodí Dess do čajovny koukat do akvárek
0 13.02.2014 21:41 JoKa To už vážně nikdo další??
Starší reakce
Též se hlásím
Super, počkáme, kdo se ještě přihlásí a pak domluvíme. Vím ještě o třech Táborácích, co sem chodí, tak uvidíme, jestli něco napíšou...
hlásím se
1 08.02.2014 23:17 JoKa – Setkání akvaristů - Tábor
Ahoj, čítám zde setkání tam a tam. Napadlo mě uspořádat setkání akvaristů i v Táboře. Otázka je, kolik nás je??
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 262x