Setkání akvaristů - Slovensko
Ahoj, chystám sa 16-19.7. do Žiliny za vrátím na Kotrcinu Lucku .AK by mal niekto zájem,mozem přivézt přebytky.
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Vím, že víš
.
Já vím že fotíš, ale na fotkách nejsi.
Fotím
.
Ještě tu sedíme. Mezitím dorazili další 4 lidi
.
A zase chybíš. To nemůžeš říct nějaké servírce, aby Vás vyblejskla všechny? Za pár let si účastníci těchto akcí, obdařeni sklerózou, budou vykládat, že jsi tyto akce sabotoval.
Píše Ivan Vyslužil:
Stretnutie akvaristov v Bratislave
Takze dalsie stretko vychadza na 31.5. Ratajte s tym, ze stretka budu posledny stvrtok v mesiaci. Takze vidíme sa po 18 hodine opät v nasich známich priestoroch .
ASTRAPUB Ružová dolina 33
Starší reakce
Aktuálně jsou setkání akvaristů v BA každý poslední čtvrtek v měsíci po 18:00 v ASTRAPUB, Ružová dolina 33.
Starší reakce
0 28.12.2017 09:54 - – Pán akvarista
Nedávno nás opustil dobrý človek,veľký pán akvarista Vlado Babušiak z Kežmarku.Ďakujem Vlado,že si bol.Ďakujem za radu i príjemné posedenie.Ďakujem za pohľad do tvojich akvárií.
Úprimnú sústrasť celej rodine.
Starší reakce
Pana Vyslúžila znám z naší burzy a ostatní taky nevypadají že by byli ořezávátka.
Vypálilo to takhle. Příště
.
P.S. Jinak, byli jsme tam samí zkušení akvaristé. Ivana, Milopa a Petra z Trnavy znám roky, Juraj a Anton byli pro mě sice noví, ale Juraj se baví tvořením akvárií pro přátele a Anton množí skaláry.
Taky jsi mohl požádat někoho, aby Vás vyblejskl všechny a Ty bys na té fotce byl taky. Někoho důvěryhodného, abys místo chybějící Tvé maličkosti nepostrádal i foťák.
... v Bratislavě
.
Trochu narychlo. 2 z Trnavy, 4 z BA.
Starší reakce
Starší reakce
by si sa čudoval koľko je SK tu na týchto stránkach. A Akva.sk mi príde ako mega chaos fórum takže tam moc nechodím
0 17.12.2013 19:35 robo111 –
Re: Bin a mozno, ze hladas SK na CZ stranke
- skus tu:
www.akva.sk Vypadá to tak, že Slováci trapošia a nechcú sa stretnúť
Starší reakce
Kto ste z Oravy a okolia Dolného Kubína a máte niečo na výmenu, predaj, nejaké nápady na akciu alebo len tak ozvite sa
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 492x