Nejdřív si tam ověř , zda je zrovna mají , cesta není levná . Ostravský Hornbach - akvaristika , telefon. číslo je 597224153 .
Krevetky v Opavě míval občas pan Pálka na Olomoucké , naposledy v létě roku 2007 . Jinak bývají často v Hornbachu u vlakového nádraží Ostrava-Svinov . V Opavě je skutečně z akva obchodů nej Zoobutik , ale v obou prodejnách na Olomoucké jsou ryby v mnoha případech nemocné a napadené parazity (po nákupu ryb i rostlin je karanténa s aplikací léčiv nezbytná). Mnoho druhů krevetek bylo možné vidět i koupit na podzimní soutěžní výstavě živorodek v Ostravě r. 2007 . Byl tam i skutečný profík , známý krevetkář p. Jan Dvořák , jeho expozice byla supr a o hodně zajímavých poznatků moje znalosti obohatil . Já krevetky mám , ale nedám . Ne proto , že jsem z Prajske , jen jsem se jim pro jiné starosti nedostatečně věnoval a zatím je málo namnožil. Abych nebyl , až zas takový "škrob" , tak tady máš "krajane" kontakt na p. J. Dvořáka - Tel. 605070438 , www.akvakrevetky.wz.cz , třeba Ti je pošle . Čao . Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 2689x