Burza TERA České Budějovice
Pokud můžu odpovědět jako laik tak tam bývají 4 prodejci ryb. P. Koblasa: rostliny, krevetky red a black crystal, drapatky a nějaký ryby (vždycky je to trochu jiný a je z akva prodejců podle mě asi nejzajímavější). Pak pí. Veselská, 3 pánové (jeden z nich má akvaristiku akvacarp na Rudolfovské a pak tam bývá ještě někdo ale tyhle mají většinou obyčejné ryby co jsou všude v akvaristikách k sehnání ale jsou za lidovější ceny. O krmení jsem se nikdy nezajímala tak nevím co přesně mají. Možná bych zkusila p. Koblasu předem kontaktovat... A pak tam bývá stánek kořeny za lidovku. Jinak je vše teraristické+ 1-2 stánky s pokojovými rostlinami (občas neodolám a nějakou zakoupím- příjemné ceny i kvalita). Jinak radím přijít včas- po půl hodině opadá nával a po hodině se to vyloženě vylidnuje.
Myslím, že je lepší burza v Třeboni, ale nějaký speciality tam taky moc nejsou
Starší reakce
0 16.07.2013 14:50 Smykač – Akvaristé na burze TERA České Budějovice
Vážení chovatelé,
od následujícího termínu burzy TERA České Budějovice (24. 8. 2013) bychom rádi umožnili účast prodejcům i z řad akvaristů. Pokud tedy máte zájem nabídnout vodní živočichy, rostliny či akvaristické krmivo a vybavení, kontaktujte mne, prosím, na e-mailu: mailto:janchlumsky@seznam.cz nebo na telefonu 737016363. Podrobnosti o akci se dozvíte na adrese
www.teracb.cz.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 151x