Burza Pardubice
Dobrý den, rostlinky tam pravidelně prodává p. Pešek (submerzní), možná přijede p. Ešpandr
(emerzní) a někdy jezdí pan Marek a občas má někdo nějaké přebytky k prodeji rybek p. Hejna apod.
ZVEME VŠECHNY PRODEJCE – NÁVŠTĚVNÍKY
akvarijní ryby, terarijní zvířata, bezobratlí,
živý a preparovaný hmyz, drobní savci, tropické rostliny, živé a neživé krmivo, přírodniny, chovatelské potřeby, entomologické pomůcky, odborná literatura
LETOS NAPOSLEDY V SOBOTU 21. PROSINCE 2013
TERMÍNY 2014: 18. LEDNA, 8. ÚNORA, 8. BŘEZNA,
5. DUBNA, 10. KVĚTNA, 7. ČERVNA
KDE: PARDUBICE – ABC KLUB, ŠTOLBOVA 2665
VOLEJTE J. CHMELAŘ, tel.: 602 353 785
Z. FRIML, tel.: 603 308 207
mailto:akvarium-terarium@email.cz
NÁVŠTĚVA V RÁDIU
Minulý týden jsme se dozvěděli, že tento čtvrtek 19. prosince 2013
jsme zhruba v 11.20 hodin hosty pořadu RADIOPORADNA
v pardubickém studiu Českého rozhlasu.
Pořad by se měl točit okolo akvaristiky, teraristiky a chovatelství vůbec,
se zvláštním přihlédnutím k chovu želv -
- pozvánka na poslední letošní sobotní
AKVA TERA FLORA - TRHY ... PARDUBICE
a přednášku Ing. Miloše Kroupy "Chováme želvu".
Takže nám držte palce, ať si neuřízneme ostudu
a přejeme Vám příjemný poslech ČRo Pardubice.

našel by se tam někdo z chovatelů, který by měl k mání nějaké zmršené neprodejné rybky? něco menší na zkrmení..

zadarmo to nechci
Bude v Pardubicich 21.12. nekdo nabizet krevetky?
kdo by měl zájem, tak budu přetrhávat sagittari s nejvetší pravděpodobností
rybicky.net/atlasrostlin/sagittaria_subulata . Můžu přivézt toho 21.12. cca 30 rostlinek. Ať s tím neudělám radost jen popelnici

Velmi odolná kytka, která se mi rychle rozrůstá i v přítomnosti panaků, kterým jak se zdá nechutná

Já si tam na chvíli sedl k oknu a jak píše Libor, nebyl tam on s poutačem.
je teda zajímavé, že bylo v kavárně téměř prázdno a obsluha se kopala tzv do prdele

A někteří z nás (teď tedy mluvím hlavně za sebe, ale jistě nejsem jediný) jezdí na burzy především proto, aby prohodili pár vřelých slov se stejně zapálenými lidmi, aby si s nimi poseděli, dali kafe a ti, co nemusí řídit, i něco lepšího

To, že tam je krmení či cokoliv jiného levnější je pro nás jen záminka

Chápu, že jsi ještě mladý a zapálený pro danou věc, ale my starší si už potřebujeme občas někam sednout, spočinout, prohodit pár slov... Já bych tu kavárnu zase tolik neutlačoval

přísálí bylo poloprázdné a v sále jde o to pořádně to poskládat... panu Hochovi tam pomáhám někdy s chystáním akcí a jde to ještě dost změnit... taky jindy vystavovatelé bývají až v příliš zbytečně roztáhlé kavárně, která je při této akci těžce nevyužita (chodíme tam kvůli fauně flóře a ne chlastat) ale to je jen taková myšlenka

jen ať se to zvětšuje, funguje a klidně i přesune

Z toho co jsem viděl, ostatní prostory neznám

málo místa? ale to snad ne

tam jsou ještě hodně velké rezervy

I já souhlasím ..chvílema se tam nedalo pomalu protáhnout, co tam bylo národa..a také se sehnalo vše..něco sem si dopředu zarezervoval a pak již vyzvedl nachystaný balíček u prodejce, jiný zase na místě super ceny zajímavej výběr jak z ryb tak krmení..a peneženka se hezky oklepala

Hm, souhlasím. Čím dál lepší. Tolik prodejců akvaristiky jsem pohromadě neviděl ani nepamatuji.
tak musim konstatovat, ze uroven burzy se zveda, vse co jsem shanel, jsem sehnal a i prodejcu pribyva.....perfekt drzim pesti a hodne navstevniku do budoucna a verim, ze burza bude pokracovat i v dalsich letech....
krmeni ke vstupence hezke gesto....

Šneky clea (anetome) helena tam minule měl p. Pešek
8ks mám ale do Pce se nechystám…jsem z HK. cena domluvou ;)
Pet86v napsal: Ahoj v sobotu 2.11. se tam chci jet podívat sháním
šneky CLEA HELENA cca 8ks
rostlinku BLYXA JAPONICA
CICHLIDKU VYSOKOPLOUTVOU pár
bude mít někdo něco z toho?Dík ;)
Zdarec.
Měl by někdo 2.11. na burze na prodej Boraras brigittae?

Ahoj v sobotu 2.11. se tam chci jet podívat sháním
šneky CLEA HELENA cca 8ks
rostlinku BLYXA JAPONICA
CICHLIDKU VYSOKOPLOUTVOU pár
bude mít někdo něco z toho?Dík ;)

ZVEME VŠECHNY PRODEJCE - NÁVŠTĚVNÍKY NA AKVA TERA FLORA - TRHY
akvarijní ryby, terarijní zvířata, bezobratlí, živý a preparovaný hmyz,
drobní savci, tropické rostliny, živé a neživé krmivo, přírodniny,
chovatelské potřeby, entomologické pomůcky, odborná literatura
(soutěž s odměnou pro děti, malý dárek pro dospělé návštěvníky)
KDE: PARDUBICE - ABC KLUB, ŠTOLBOVA 2665
TERMÍNY: 2. LISTOPADU, 21. PROSINCE 2013
ČAS: PRODEJCI OD 7.00 HODIN ... NAKUPUJÍCÍ 9.00 - 12.00 HODIN
VOLEJTE J. CHMELAŘ, tel.: 602 353 785
Z. FRIML, tel.: 603 308 207 mailto:akvarium-terarium@email.cz
www.akvateraflora.cz
Je to i teraburza, tak si myslím, že ano. A kontakty na chovatele želv bych zkusil shánět i tady -
terarka.net Zdravím, dají se tam sehnat kontakty na chovatele suchozemských želv? mám asi 10 let starou želvu čtyřprstou a rád bych jí seznámil se samečkem

nikdo tu nepíše nic o kvalite či nekvalitě,ale o tom,že ryby jsou prostě vystresované. Já psal jak jsem to provedl,snad na tom není nic špatného... a budu si stát za tím,že takto je to správně,aspoň podle mě
rriki napsal: Ty jsi zase chytrej,Pejši škola .Na burze je spoustu kvalitních ryb a naopak zmetků u chavatelů Ty jsi zase chytrej,Pejši škola .Na burze je spoustu kvalitních ryb a naopak zmetků u chavatelů
však ať si každý dělá co chce
dimmur napsal: pred mesicem stryc koupil krasne tercovce a vse v pohode, za ten mesic pekne pribrali a naprosta spokojenost.... pred mesicem stryc koupil krasne tercovce a vse v pohode, za ten mesic pekne pribrali a naprosta spokojenost....
možná jsem divnej já,ale raději si zajedu přímo k chovateli,vidim jejich rodiče,vyberu si z celého hejna,dostanu plno rad a v klidu si s chovatelem pokecam o rybach a o potravě,dá ti do začátku třeba i své krmení,než si je naučíš na své... Já dostal hodinový výklad jak chovatel začal a jak pokračoval,prostě je to fajn. Lepší než se mačkat mezi lidma,vybrat si z 10-15 vystresovanych ryb a jit domů.
Podle mě by jste mohl nějaké sehnat minulou burzu tam byl prodejce přímo s terčovci a měl na prodej opravdu krásné ryby tak tam třeba bude i příští víkend.
Na burze bych rozhodně terčovce nekupoval
dimmur napsal: Bude mit nekdo na prodej tercovce?
Bude mit nekdo na prodej tercovce?
super zprava, posledne jsem ale zive koretky nikde nezahlidl, nyni budu pozornejsi....
Přidat reakci
1 ...... ...... [2] 3 4
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 5168x