Burza Pardubice
0 10.01.2014 08:21 Lenicka92 Zdravím, chtěla jsem se zeptat zda bude někdo na burze v Pce nabízet nějaké rostlinky a popřípadě jaké. Děkuji
0 09.01.2014 21:56 vlk9 [296] - Halančíci Zdravím
chci se zeptat, vypadá to, že bych se mohl teď v lednu podívat tam k nám domů a tím pádem i na burzu do Pardubek. A protože na ofíko webu toho moc není, tak se ptám: je někde vícero fotek, co se tam nabízí a jak to tam vypadá (třeba jak to maj olomoučáci a Ostraváci)? A jezdí tam někdo s halančíky?
Díkec
Starší reakce
0 17.12.2013 19:15 atzservis – AKVA TERA FLORA - TRHY ... PARDUBICE
ZVEME VŠECHNY PRODEJCE – NÁVŠTĚVNÍKY
akvarijní ryby, terarijní zvířata, bezobratlí,
živý a preparovaný hmyz, drobní savci, tropické rostliny, živé a neživé krmivo, přírodniny, chovatelské potřeby, entomologické pomůcky, odborná literatura
LETOS NAPOSLEDY V SOBOTU 21. PROSINCE 2013
TERMÍNY 2014: 18. LEDNA, 8. ÚNORA, 8. BŘEZNA,
5. DUBNA, 10. KVĚTNA, 7. ČERVNA
KDE: PARDUBICE – ABC KLUB, ŠTOLBOVA 2665
VOLEJTE J. CHMELAŘ, tel.: 602 353 785
Z. FRIML, tel.: 603 308 207
mailto:akvarium-terarium@email.cz
3 16.12.2013 22:00 atzservis – AKVA TERA FLORA - TRHY ... PARDUBICE
NÁVŠTĚVA V RÁDIU
Minulý týden jsme se dozvěděli, že tento čtvrtek 19. prosince 2013
jsme zhruba v 11.20 hodin hosty pořadu RADIOPORADNA
v pardubickém studiu Českého rozhlasu.
Pořad by se měl točit okolo akvaristiky, teraristiky a chovatelství vůbec,
se zvláštním přihlédnutím k chovu želv -
- pozvánka na poslední letošní sobotní
AKVA TERA FLORA - TRHY ... PARDUBICE
a přednášku Ing. Miloše Kroupy "Chováme želvu".
Takže nám držte palce, ať si neuřízneme ostudu
a přejeme Vám příjemný poslech ČRo Pardubice.
0 15.12.2013 20:12 radim našel by se tam někdo z chovatelů, který by měl k mání nějaké zmršené neprodejné rybky? něco menší na zkrmení..
zadarmo to nechci
Bude v Pardubicich 21.12. nekdo nabizet krevetky?
Starší reakce
0 06.12.2013 09:27 radim kdo by měl zájem, tak budu přetrhávat sagittari s nejvetší pravděpodobností
rybicky.net/atlasrostlin/sagittaria_subulata . Můžu přivézt toho 21.12. cca 30 rostlinek. Ať s tím neudělám radost jen popelnici
Velmi odolná kytka, která se mi rychle rozrůstá i v přítomnosti panaků, kterým jak se zdá nechutná
Starší reakce
Já si tam na chvíli sedl k oknu a jak píše Libor, nebyl tam on s poutačem.
A někteří z nás (teď tedy mluvím hlavně za sebe, ale jistě nejsem jediný) jezdí na burzy především proto, aby prohodili pár vřelých slov se stejně zapálenými lidmi, aby si s nimi poseděli, dali kafe a ti, co nemusí řídit, i něco lepšího
To, že tam je krmení či cokoliv jiného levnější je pro nás jen záminka
Chápu, že jsi ještě mladý a zapálený pro danou věc, ale my starší si už potřebujeme občas někam sednout, spočinout, prohodit pár slov... Já bych tu kavárnu zase tolik neutlačoval
přísálí bylo poloprázdné a v sále jde o to pořádně to poskládat... panu Hochovi tam pomáhám někdy s chystáním akcí a jde to ještě dost změnit... taky jindy vystavovatelé bývají až v příliš zbytečně roztáhlé kavárně, která je při této akci těžce nevyužita (chodíme tam kvůli fauně flóře a ne chlastat) ale to je jen taková myšlenka
jen ať se to zvětšuje, funguje a klidně i přesune
Z toho co jsem viděl, ostatní prostory neznám
málo místa? ale to snad ne
tam jsou ještě hodně velké rezervy
Starší reakce
I já souhlasím ..chvílema se tam nedalo pomalu protáhnout, co tam bylo národa..a také se sehnalo vše..něco sem si dopředu zarezervoval a pak již vyzvedl nachystaný balíček u prodejce, jiný zase na místě super ceny zajímavej výběr jak z ryb tak krmení..a peneženka se hezky oklepala
3 02.11.2013 19:32 Vája Hm, souhlasím. Čím dál lepší. Tolik prodejců akvaristiky jsem pohromadě neviděl ani nepamatuji.
Šneky clea (anetome) helena tam minule měl p. Pešek
8ks mám ale do Pce se nechystám…jsem z HK. cena domluvou ;)
Pet86v napsal: Ahoj v sobotu 2.11. se tam chci jet podívat sháním
šneky CLEA HELENA cca 8ks
rostlinku BLYXA JAPONICA
CICHLIDKU VYSOKOPLOUTVOU pár
bude mít někdo něco z toho?Dík ;)
0 29.10.2013 11:51 Ssyx Zdarec.
Měl by někdo 2.11. na burze na prodej Boraras brigittae?
Ahoj v sobotu 2.11. se tam chci jet podívat sháním
šneky CLEA HELENA cca 8ks
rostlinku BLYXA JAPONICA
CICHLIDKU VYSOKOPLOUTVOU pár
bude mít někdo něco z toho?Dík ;)
0 28.10.2013 18:50 atzservis – AKVA TERA FLORA - TRHY ... PARDUBICE
ZVEME VŠECHNY PRODEJCE - NÁVŠTĚVNÍKY NA AKVA TERA FLORA - TRHY
akvarijní ryby, terarijní zvířata, bezobratlí, živý a preparovaný hmyz,
drobní savci, tropické rostliny, živé a neživé krmivo, přírodniny,
chovatelské potřeby, entomologické pomůcky, odborná literatura
(soutěž s odměnou pro děti, malý dárek pro dospělé návštěvníky)
KDE: PARDUBICE - ABC KLUB, ŠTOLBOVA 2665
TERMÍNY: 2. LISTOPADU, 21. PROSINCE 2013
ČAS: PRODEJCI OD 7.00 HODIN ... NAKUPUJÍCÍ 9.00 - 12.00 HODIN
VOLEJTE J. CHMELAŘ, tel.: 602 353 785
Z. FRIML, tel.: 603 308 207 mailto:akvarium-terarium@email.cz
www.akvateraflora.cz
Je to i teraburza, tak si myslím, že ano. A kontakty na chovatele želv bych zkusil shánět i tady -
terarka.net 0 28.10.2013 00:16 Pepa 74 – Želvy
Zdravím, dají se tam sehnat kontakty na chovatele suchozemských želv? mám asi 10 let starou želvu čtyřprstou a rád bych jí seznámil se samečkem
nikdo tu nepíše nic o kvalite či nekvalitě,ale o tom,že ryby jsou prostě vystresované. Já psal jak jsem to provedl,snad na tom není nic špatného... a budu si stát za tím,že takto je to správně,aspoň podle mě
rriki napsal: Ty jsi zase chytrej,Pejši škola .Na burze je spoustu kvalitních ryb a naopak zmetků u chavatelů Ty jsi zase chytrej,Pejši škola .Na burze je spoustu kvalitních ryb a naopak zmetků u chavatelů
však ať si každý dělá co chce
dimmur napsal: pred mesicem stryc koupil krasne tercovce a vse v pohode, za ten mesic pekne pribrali a naprosta spokojenost.... pred mesicem stryc koupil krasne tercovce a vse v pohode, za ten mesic pekne pribrali a naprosta spokojenost....
možná jsem divnej já,ale raději si zajedu přímo k chovateli,vidim jejich rodiče,vyberu si z celého hejna,dostanu plno rad a v klidu si s chovatelem pokecam o rybach a o potravě,dá ti do začátku třeba i své krmení,než si je naučíš na své... Já dostal hodinový výklad jak chovatel začal a jak pokračoval,prostě je to fajn. Lepší než se mačkat mezi lidma,vybrat si z 10-15 vystresovanych ryb a jit domů.
Podle mě by jste mohl nějaké sehnat minulou burzu tam byl prodejce přímo s terčovci a měl na prodej opravdu krásné ryby tak tam třeba bude i příští víkend.
Na burze bych rozhodně terčovce nekupoval
dimmur napsal: Bude mit nekdo na prodej tercovce?
Bude mit nekdo na prodej tercovce?
Starší reakce
super zprava, posledne jsem ale zive koretky nikde nezahlidl, nyni budu pozornejsi....
Na posledních trzích v Pardubicích měli živé krmení minimálně tři prodejci. Nítěnky, patentky,koretry, malé sáčky blechy, artemie, roupice, prach atd. V listopadu by měl dokonce každý návštěvnik trhů dostat jako bonus tento malý sáček s živým krmením. (bez záruky)
Přidat reakci
1 ...... ...... [2] 3 4
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 5130x