Vtipárna aneb s úsměvem jde všechno líp
Vzhledem k přístupnosti tématu všem, tedy i těm „nezkaženým“ (dětem), zdržte se prosím zbytečných vulgarit !!!
Stejně tak zde platí, že vtipy s rasistickým podtextem je třeba velmi dobře zvažovat, než je zveřejníte, jsme ve veřejném prostoru a bylo by hloupé kazit dobré jméno stránek nějakým úletem. Dbejte prosím taktéž na dodržování čistoty autorských práv, nevkládejte do vlákna stažené fotky bez souhlasu jejich majitelů a čiňte tak prostřednictvím uveřejňováním pouze odkazů na daný stránky, kde se předmětná věc, kterou chcete zveřejnit nachází ke shlédnutí.
Starší reakce
Starší reakce
Tak, tak, taky budeme mít svátky s pohřbem. Jen jsem zvědav jak početnější rodiny budou chodit ke stromečku na etapy a kdo to bude kontrolovat.

Starší reakce
Starší reakce
29.11.2020 20:57
fajfmen [61] - Cichlidy - Zdarec chlapi. Kam se valíte?
- Na maškarní.
- Fakt? A za co jdete?
- Já za chleba a brácha za kýbl.
- Jak jako?
- Jednoduchý. Von se tam jde vylejt a já namazat

28.11.2020 18:11
fajfmen [61] - Cichlidy Potká potkan potkana a nahodí řeč:
- Ahoj, kam jdeš?
- Ále, jdu si koupit televizi.
- Bezvadný. A jakou značku?
- To ji mi fuk, hlavně aby měla hodně kanálů

Vzhledem k přístupnosti tématu všem, tedy i těm „nezkaženým“ (dětem), zdržte se prosím zbytečných vulgarit !!!
Stejně tak zde platí, že vtipy s rasistickým podtextem je třeba velmi dobře zvažovat, než je zveřejníte, jsme ve veřejném prostoru a bylo by hloupé kazit dobré jméno stránek nějakým úletem. Dbejte prosím taktéž na dodržování čistoty autorských práv, nevkládejte do vlákna stažené fotky bez souhlasu jejich majitelů a čiňte tak prostřednictvím uveřejňováním pouze odkazů na daný stránky, kde se předmětná věc, kterou chcete zveřejnit nachází ke shlédnutí.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Pokec • Zobrazeno 211002x