pavelbartek napsal: Můj názor je, že si podobné fórum může udělat kdokoliv, i osel. Bláboly a bláboly. Tady také hezká ptákovina aukro.cz/… A ta cena Tohle všechno nemá s akvaristikou nic společného
tak tohle to mne maximalne "rozsekalo" - rybi fotbalek...treba by ale po i lehkem "vycviku" byly ty ryby lepsi nez nas narodnak;)
Bogužel i v tomto pžípadě zklamu....vysvětlení je prosté. Zvědavá nebyla. Jen jistila situaci. Při dřepech kopírovala pohyb. Dělají to ryby navyklé na krmení rukou běžně. A ke dnu se tiskla s cílem zmizet, pokud jste seděl před nádrží. S nějvětší pravděpodobností bych to odhadoval na změnu světelných podmínek a to všechny ryby ( i třeba v rybníku, když zavnímají stín nad hladinou) mizí ke dnu.
ja svoje rybky vôbec necvičím ale jedna výnimka sa našla, necvičená gupka vždy ked som sedel pred akva tak bola pri dne, ak som stál tak bola pri hladine.Fungovalo to aj pri drepoch, asi bola zvedavá
Můj názor je, že si podobné fórum může udělat kdokoliv, i osel. Bláboly a bláboly. Tady také hezká ptákovina aukro.cz/… A ta cena Tohle všechno nemá s akvaristikou nic společného
Aby si nedopadl z výcvikem tak jak já . Sám jsem chtěl naučit mého plecostomuse aby při krmení šel na ruku ale pak jsem to vzdal výsledek nulový. Takže ho krmím večer a spokojeně si roste
něco jako skalára, šnek, echino, cladophora, skalára, šnek, echino, cladophora, skalára, echino, cladophora?? a hned je z toho parádní špíz, jen to fláknout na gril...
Aby si ji na tu špejli nenapíchl a neměl z ní spíš ražničí
014.09.2012 22:29Cosmogagy[592] - Amerika – Výcvik ryb
tak jsem se dneska dočetl že skalára jde vycvičit aby nežrala malý rybky. Stačí do ní šťouchat špejlí a bušit na sklo.... Nechce ji zrovna vycvičit aby plavala konat potřebu jen na jedno místo v akváriu? Jaký na to máte názor Vy??