Jaké mám použít hadičky na CO2. Foukám přes hasičák a tenhle atomizér
www.rostlinna-akvaria.cz/…. Měl jsem i tenhle difuzér od Blau
www.rostlinna-akvaria.cz/… ale byly moc veliké bubliny tak jsem to vyměnil za atomizér. A o co mi jde? Hadičky mi pořád zkouzávají z toho skleněného kolínka co je v sadě od Blau, které mám přes hranu akva. Pořád mi z toho uchází CO2. Měl jsem to i stáhnuté šňůrkama, ale tlak CO2 je velký a vždy to začne utíkat ve spojimezi hadičkou a skleněným kolínkem. Tak jsem se dnes naštval a koupil hadičku a vyvedl ji až počitadlu bublin. jenže problém nastal s krytem akva a hadičku mi asi přecvakl a nebo opět mi ji protrhl tlak CO2, protože hadička v místě procvaknutí byla taková nafoukla. kryt ma na zadní straně 2 takové prostory na vyvody kablu a hadiček jenže mám obavy když vypnu na noc CO2 tak se v hadičce sníží tlak a hadička se zlomí a pak bude problém zase s natlakováním. Tak potřebuju poradit jaké použít nejlépe hadičky a jak to vymyslet s tou ostrou hranou akva. už jsem se díval na hadičku od Dennerle přímo na CO2, ale ta cena 225kč za 2 metry a ještě ta světle zelená barva jsou děsné. Poraďte jak s tím vydrbat, protože už mě nebaví furt opravovat ty hadičky