Rosící zařízení
Ja nemam problem ho paludarku uplne oddelit mrizkou nekde v zadu kam nenk videt. Spise aby ten ultrazvuk nevadl rybam..
mám ultrazvukový mlhovač u lezců a nevadí jim to, jen to chce mřížku, aby nelezli přímo na membránu
Mam dotaz ohledne mlhovace do nadrze s rybami. Porad nikde nemuzu dohledat jestli utrazvukovy mlhovac muze mit nejaky negativni vliv ns ryby. Chtel bych trosku predelat paludarko a nejlepe by mi vyslo umisteni mlhovace primo do nadrze. Diky moc za reakce
Starší reakce
napadá mě jednoduché řešení..zahradní postřikovač (mám doma gardenu) a místo pumpování vzduchu vyvrtat do vršku dárku a tam napojit kompresorek. Stačí ten do auta na hustění pneumatik. Ten napojit na časovač s můžeš regulovat jak dlouho má rosit.
Ano něco takového bych potřeboval vyrobit,ale nevím jak na to.
Ano mlhovač je super,ale já sháním "rosič" a ty se pohybují okolo 3500,- Chci napodobit co nejvíce poměry v deštném pralese.Ale přesto díky.
Mohl by mi někdo poradit jestli by šlo vyrobit rosící zařízení?Na netu se pohybují nejlevnější přes tři tisíce a to se mi zdá moc.Pokud by se zde našel nějaký kutil co by mi objasnil jestli a jak to lze vyrobit byl bych mu/jí nesmírně vděčný.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 206x