hele, můžu to udělat tak aby topítko bylo vžycky ponořený pod vodou, dát ho na dno na ležato a čerpadlo vejš... protože ten filtr si budu teprve rozvrhovat.. mám jeden externí filtr a ten by dostačoval jenže má malou nádržku na vodu, že kdyby se vypl proud tak by steklo vody tolik, že by přetekl.. takže když bude větší budu moci otevřít čerpadlo aby nebylo přiškrcený jak teď a mít rychlejší otoč vody... s tím, že se hladina zvýší třeba o 3cm a to půjde přepadem naplno, co bude stíhat a co bude zas stíhat čerpadlo dát zpátky... když to vypnu, tak nesmí přetéct.. tomu asi rozumíš..
počítal jsem si to na litry na objem.. podle toho udělám velikost za přepadem odkud bere čerpadlo vodu...
místa na to mám dost filtr si nechám nařezat ze zbyků u sklenáře za pár korun.. slepim si to a bude hotovo
můžu tu nádržku za přepadem udělat skoro jakoukoliv..
mě hlavně zajímá, jestli je to dost účinný, jestli se nebude pořád zapínat, nebo naopak bude to lepší, že se bude zapínat míň... a tak dál...
jakože v akváriu kdyby to nebylo, tak to bude lepší už jen kvůli vzhledu, ikdyž to v těch místech můžu nechat zarůst... ale i tak pokud by to šlo, chci tam toho mít co nejmíň
zatím tam je vidět jen odtok a ten snad nějak schovám.. ono mi to nevadí ale tak vždycky jsem radši když to vypadá jak když tam nikde nic nejni