Něco Vám povím,trochu tady cítím krajový nacionalismus...
Mě osobně se tento nápad líbí,je jedno,kam investuješ.Jednou je to Praha,podruhé Hradec,pak třeba Liberec,nebo i v Lešné,Olomouci,Brně...
Myslím,že pro nikoho není problém poslat blbou stovku měsíčně,a to je hodnota nějakých čtyřech piv.Co si budem povídat,my chlapi jich dokážem udělat mnohem víc...
Jde jen o to,aby se dané peníze dostaly tam,kam mají přijít,ne na odměny managerů....To je bohužel problém.Položme si základní otázku,kdo se o to bude starat?Určitě svoje peníze nesvěřím někomu,kdo je zde přihlášen dva měsíce.Posílat na konto jakékoliv ZOO se mi také nechce,nemám kontrolu nad hospodařením.Nejschůdnější je pro mne obstarat to,co zvířata potřebují.Senem,ovocem,nebo masem si manager odměny neudělá....
I tak to stojí čas.Takže kdo to bude dělat?To je ten jediný problém.
Nicméně pro scorpion075: Na rozdíl od tebe já mám zájem investovat do vaší ZOO,příště by to mohla být jiná.Moc nerozumím termínu,,jiné priority",ale třeba se to dozvím od Nasredina...
Možná jsem trochu naivní,ale pokud by se našla osoba,která by se postarala,je celá věc reálná.Já na to bohužel,asi jako většina čas nemám,ale napadla mne taková kacířská myšlenka,co oslovit ZOO Braník,vím,že toho mají hodně,ale........