Ahoj všem,
pořídil jsem toto topítko, jsem s ním velmi spokojený, ale vyskytl se mi problém. Jak jsem psal v jiné sekci, měl jsem naprosto nevhodně instalovaný vnější filtr Atman a odtoková trubice mi vedla do předního rohu akvária kde vyústila kolmo vzhůru.
Alespoň jeden pozitivní dopad to mělo, a sice, toto topítko potřebuje j bezchybnému výkonu proudění vody jinak začne signalizovat digitální display blikáním písměna CF, čili šoatná cirkulace vody. Dříve jsem měl topítko u té výpusti a nebyl problém, nyní mám nový filtr eheim a v levém horním místě akva mám udělanou rampu, která mi honí vodu po hladině, jak to má být, a tak se mi stává, že mi zase topítko ukazuje nedostatečný pohyb ve střední části akva.
Abych tomu pomohl, umístil jsem k topétku vzduchovací kámen tak, aby proud bublinek působil alespoň nějaký pohyb v okolí filtru, ale je to nedostatečné.
Máte někdo nějaký nápad jak to vyřešit lépe? Napadlo mne přidat ještě nějaký vnitřní filtr typu bublifuk a vývod vést před topítko, ale je to krkolomné řešení. Budu tád pokud mi poradíte.
Pro lepší představu přidávám foto, jak to mám teď.