Ostrava - prodejny
100-150kč/ks v 10cm za tu cenu koupíš tak 5-6cm a můžeš být ráda....V havířově maj v akvaristice kolem 8-9cm za 450...
Starší reakce
Jee dekuju za nabidku, flagellol jsem nesehnal ani v Globusu. Nakonec jsem zajel na veterinu pro Entizol, snad pomuze. Kdyby ne, flagellol objednam z netu. I tak dekuju...
Jsem z Havířova, Flagellol mám doma, taky jsem ho loni marně v okolí sháněla, tak pokud chceš, klidně Ti ho poskytnu, pokud jsi ho ještě nesehnal. Ale bylo by lepší se zaregistrovat a dořešit to přes SZ
Tak v akvaristika Ostrava Flagellol nemaji, v porubskem pet.cz zase nefunguje webova adresa, na mail nereaguji.
Do Intersparu zkusim zaskocit. I tak vam dekuju
0 10.01.2011 10:18 harpunar –
Re: bob Hodně velký sortiment od SERY mají v Intersparu na konci Dubiny v tom zverimexu.Viděl jsem tam nejen krmiva,ale i ostatní produkty.
Adresa:
Komenského 629/14
Ostrava-Poruba
70800
Česká republika
Telefon: +420 596628527 Je to přímo pobočka Sery.Co není tam se dá rychle doobědnat.
rybicky.net/obchody/345 0 10.01.2011 08:25 Bob – Sera
Zdravim, nevite nekdo nahodou, kde se v Ostrave daji sehnat leky od Sery? Jde mi hlavne o Sera Flagellol na parazity.
V Hornbachu Seru nemaji, v Pet centru zas nemaji tyto drazsi leky (Flagellol, Tremazol apod.) Co treba Globus?
Starší reakce
No,asi mas pravdu.Nemuzu srovnavat nekde malinky zver. se zverem v hypermarketu.To je asi tim,ze chodim nakupovat bud na burzu nebo maline akvaristiky.Zajimave zbozi maji,to je pravda i rybky tam maji moc pekne,ale tak vis jak no....A o te vode a elektru ani nemluv,je to k silenstvi....
No já bych řek, že ceny tam jsou ok
Když vezmu jak krásně nám roste elektřina, voda atd atd. To jen "my" prodáváme za levno
Na druhé straně taky ten nájem tam nebude srovnatelný jako s nějakým zverákem s psím žrádlem někde v suterénu. Je to taky prodejna která má kvalitní a zajímavé zboží a těch je v Ostravě jako šafránu.........Ale je tu naše/ vaše burza kde se dá taky sehnat ledasco
Je mozne,ze je tam maji,ale pozor!Tam jsou predrazene ryby!Tam maji čichavce modre za 80,- normalne je koupime do tech 30,- Zajedte si do toho Zatisi do akvaristiky ,tam je ma pan taky viz odkaz:
www.akvaristika-ostrava.cz/…
parmičku černopruhou mají v pandě v globusu
0 26.10.2010 15:23 Saxon Ahoj nedávno jem bil v Hornb. ,ale nic moc nakonec jsem koupil set 112 l v Mainlu na Poledníka a jinak chodím nakupovat do Špalíčku a na Muglinovskou.
Byl tam dnes chlapík který mně dost poradil co se týče testů vody a zbytek si najdu na netu . Jinak ty prodejny je opravdu vtom na koho tam narazíš. Chi zkusit zajet do Zátiší neboť jsem tu četl dost lichotivé recenze. Já sháním Parmičku černopruhou a je to dost prekérní scháněčka.
To že jsem napsal, že nakupuje rybky na burze jsem napsal proto, že tam jsou o polovinu levnější, proto ten
smajlík
Je mi jasné, že v takhle hezky zařízeném obchodě nebudou ceny stejné jak u burzovních prodejců. Jak pojedu kolem, rád se tam zastavím.
Me to do oci nerikal,ale ptal se nas,jestli chceme videt dole jeho chov.A pochybuju,ze by nakupoval takove kvanta ryb!!!!Priznal se,ze neco je jeho a neco dovazi.Tak tu nemachruj
Je to jednoduchá matematika. Pokud znám cenu za kterou rybky nabízí různí prodejci, lehce si vypočítám, kde je jak draho.
A pokud dobře čtu, tak tobě to do očí taky neříkal......
Prodejna vypadá hezky, to musím uznat.
A jak ty to vis???On ti to jako do oci rikal,jo???
Neonka levnější o 2 koruny než v jiných obchodech.
Ostatní ryby dražší než v jiných obchodech.
Že on rybky nakupuje na burze a pak je prodáva se 100 procentní marží ?!?!?
Aha,tak kdyztak mu to zkusime vzkazat.Tam jsou vsichni velice ochotni az jsem hledela.Ma to tam opravdu super.Konecne poradna akvaristika,ikdyz trosku z ruky,ale to vubec nevadi....
To bude asi zaměstanec, majitel je silnější, ale určitě stejně ochotný
Ok.zkusime mu to rict.V pondeli,nebo utery tam jedem pro objednane rybky.Pan majitel je ten mlady pan?Co je tak ochotny?Bo my tam byli po prve,tak moc nevim,ktery je majitel...
Taková maličkost
Jak pojedete do prodejny v Zátiší, tak tomu panu majiteli řekněte ať se přidá k prodejcům na burze
......budete to mít blíž. Už jsem ho zval, říkal ,že to zváží. Znám ho již dlouho a je to opravdu akvarista jak má být, myslím že má co na burze nabídnout.
My chodime na akvaburzu pravidelne!Ale jen jsem slysela,ze v tom Tropicu maji krasne rostlinky,je to pravda,ale na co jim to je,kdyz neumi poradit,nebo radi blbe.100% na burzu zas pojedem a nejake nizke rostlinky koupime.
0 23.10.2010 16:49 harpunar – Milá kobylko
a co tak zajít na burzu na VŠB,která je každý měsíc? Tam je s rostlinkama p. Luciga,moje maličkost občas také a spousta dalších prodejců.A když si v sobotu přivstaneš a budeš na burze mezi prvníma,tak seženeš to co potřebuješ.A mnozí ti tam rádi poradí,hlavně ti co rostlinky pěstují ve vodě a ne v krámě,kde je mají cice hezké,ale dělané na sucho.Amen
Dneska jsme si vyjeli do Tropicu v Ostrave - Privoze na rostlinky.Meli tam krasne z FA Aqua Daho.Tak jsem potrebovala poradit,ze potrebuju nizkou rostlinku do predku akva.P.vedouci tam cistlil akva a kdyz jsem se ho zeptala,tak mi akorat rekl,jsou za vami tot vse.Zadna rada,nic.Kdyz jsem mu rekla,ze bych si teda vybrala rostlinku tak zadna reakce.Tak jsem mu rekla,ze si ji vytahnu a na to rychle zareagoval.Pak prisla prodavacka,ktera vedela uplne hovno o rostlinkach.Ach jo.Tak jsem si koupila 2 rostlinky,ktere meli byt udajne nizke.A kdyz jsem sedla k netu kukla na rostlinky,tak jsem zjistila,ze obe dorustaji az 50cm.Tak jsem myslela,ze me odvezou.Takze v Tropicu ochota zadna a jsou tam hlupi ja cyp
priste tam pujdu s notasem,at vim,jak ktera rostlinka dorusta....
Ochota maximalni fakt super.Akvarka nadherne.Mame u pana objednane rybky a uz nam psal,ze jsou,ze si muzeme prijet,coz je fakt super.My tam pojedem az ze Zabrehu,takze trosku vice z ruky,ale vubec to nevadi,vyplati se tam zajet.Mam od tama 2 velke a super levne koreny.Pan to predemnou vysypal na zem,at si vyberu.
Takze tuto akvaristiku 100% doporucuji,az na ty rostlinky,ty tam mel fakt skarede
Můžu taky doporučit, včera jsme si vezli domů krycí sklo na vršek akva, všechno sedí výborně. Z rybiček v nádrži člověk pozná, že nejsou zanedbávány a ochota pomoct, poradit a milé vystupování lze také jen pochválit
Bydlím také v Porubě, takže to má člověk trochu mimo, ale stojí za to. Zrovna pracují na mořských akváriích
No když koukám na tu akci 8 Kč za neonku, tak to palec
dival jsem se na stranky, obchod vypada fakt dobre, pro me trosku z ruky ale jinak .....
Starší reakce
papouch uz myslim neni papouch a nemeli
a v zatisi, tj mysleno kde?
Kdyztak dej rovnou GPS souradnice podle mapy.cz , myslim ze by to mohlo ocenit vic lidi, hledajici akvaristiky.
no prodavalo se to jeste jak byl zverimex u papoucha v porube, ale urcite se to prodava v zatisi co je profiakvaristika,
filtracni vatu a molitan na miru, tzv bioakvacit, je to modre ve velkych blocich, ma to ruznou porovitost a reze se ztoho potrebna velikost
www.tanganika.cz/… ted poradne nechapu co vlastne chces? jaky chces presne material?
Starší reakce
Pokud chcete velký výběr zdravých ryb za rozumné ceny, tak v Ostravě je podle mě jediná možnost akvaburza. Spousta menších prodejců, co prodávají svoje odchovy a většinou aspoň 2 velcí, u kterých se dá objednat i druhy co zrovna nemají. Pokud jste tam ještě nebyl, nebo byl pouze na jdné z prvních, tak doporučuju návštěvu:
www.aquaburza.cz S tou ochotou bych to tak nepřeháněl. V jednom malém krásném obchůdku v Ostravě Porubě jsem měl tu čest poznat ochotu samotného majitele. Před rokem jsem si pořídil 40denní mládě papouška Žako a potřeboval jsem čelní stěnu klece pro výrobu odstavné klece. Na obchůdku nebyla a rada byla taková, že zná nějakého výrobce z Opavy, ale že je to obchodní tajemství které si střeží a takové kontakty prostě nedává. Pak jsem po stejném člověku chtěl velkou žíhanou slunečnici cca. 3 až 5 kg na naklíčení. Výsledek byl opět nulový, jelikož dal právě peníze do banky a v průběhú jednoho týdne mi vůbec nebyl schopen pomoci. Řešení bylo následující, zajet na ptačí burzu do Přerova, kde jsou ochotní jak chovatelé tak výrobci a pořídí se vše najednou.
Jo, a kdyby chtěl někdo radu od tohoto "ochotného" majitele, tak se obraťte na pana Mazurka. Velmi rád "pomůže".
To záleží na Vás, jestli preferujete vyblejskaný Hornbach, kde jsem teď v neděli viděl nádrž plnou pozdechaných ryb, kterou řešili tak, že tam nalili nějakou desinfekci, nebo obchůdek, kde je všehochuť, ale koupím tam zdravé rybičky. Nezapomínejte, že v tom obchůdku rpodávají i ptactvo a hlodavce. A majitel je ochoten ledacos objednat, takže není problém sehnat i zboží, které není momentáně skladem.
Tak v te prodejne za stanici mladych prirodovedcu jsem byl.... Vyber ryb tam zadny nebyl... nadrze byly neupravene a cistene mozna v minulem stoleti, ryby ovsem byly pekne a zdrave.
Ale ceny bych dobryma nenazyval, byly normalni jako v kazdem jinem obchode. Za neonku tam chtel 25Kc.
Nakoupil jsem tam aspon nejake zradlo pro rybky, to bylo za dobre ceny (prodavaji znacku dajana a jejich tablety pro ancistrusy se mi docela osvedcili). A take nejakou drobnou akvaristickou techniku.
Proste typicky stary, tmavy obchod a kdyz otevrete dvere tak Vas hned privita cpava vune vselijakych zvirat.
Omlouvám se, že se ozývám až teď. Je to vedle prodejny Hruška na Čkalovově ulici. Vchod je z levé strany, pokud se postavíš čelem proti stanici. A nejdůležitější - majitel nedělá ramena a nevykládá věci, kterým nerozumí. Přitom má velký přehled o rybách, terarijních zvířatech i ptácích.
tusim ze tady
www.mapy.cz/…
pestrost nabidky ryb sice neni tak vysoka jako ve velkych prodejnach, ale na malou prodejnu je to takovy lepsi prumer
a pokecat o problemu a spravne poradit majitel umi.
Já chodím nakupovat do Akvaristiky na Stanici mladých přírodovědců v Porubě. Je to sice menší prodejna, ale majitel rybičkám hodně rozumí, protože většina ryb v jeho prodejně je jeho odchov. Ceny nejsou nejvyšší a rozhodně by nikomu neprodal nemocnou rybu. Navíc, je schopen to, co nemá skladem, sehnat. má tam i drobné ptactvo, hlodavce.
Asi před měsícem sem tam kupoval tetry červené. Cena dobrá a všechny jsou zdravé a živé
;). Rybek tam mají celkem dost a krupičku sem tam viděl myslím jen v jednom akvárku s ramirézkama. Chodívám tam tak dvakrát do měsíce (posledního půl roku) a celkem to de. Výběr mají podle mě opravdu slušný a krupičky sem si tam všimnul jen jednou. Zatím co v PetCentru v OC FUTURUM je většina nádrží pernaměntně v karanténě
.
Starší reakce
Taky taková zkušenost, slyšel jsem ohlasy na prodejnu u Lasa, když jsem tam zašel tak spíše zklamání než úžas, musím uznat, že tady u nás ve F-M jsou snad všechny 3 největší akvaristiky o dost lepší jak tato, jinak pokud by to někoho zajímalo, tak ta akvaristika u naší nemocnice ve F-M mi příjde docela dost kvalitní na ceny a výběr, taky u Olbrachta na Frydeckém náměstí velmi zkušení prodavači avšak ta cena je drobek s přirážkou
Jo v Tropicu se mi líbil výběr ryb, ale podmínky pro ryby by mohli mít lepší a nemoci tam taky jsou někdy.
Přidat reakci
1 ...... ...... [4] 5
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 3218x