Přidat reakci Zápis příspěvků povolen všem registrovaným uživatelům
Německé akvaristiky
Osobní zkušenost nemám, ale několik slušných aquscaperu od nich bere a na svých YouTube kanálech je chválí.
Například
www.instagram.com/… Zajímavé názvy
Znám, nakupoval jsem tam dvakrát. Vysoká úroveň, velmi rychlé doručení, rostliny v bezva stavu.
1 16.03.2019 08:51 medamedas [6] - Tetry – aquasabi.com
Neznáte prosím někdo tento obchod? Vidím, že tam mají hodně rostlinek skladem.
www.aquasabi.com
Můžete doporučit?
Díky
Starší reakce
0 21.11.2013 13:51 Bella [1047] - Rostliny Nevedel byste nekdo o akvaristice v Regensburgu nebo Mnichove? Googlim, ale s nemcinou si nerozumim, tak budu rada za tip.
Starší reakce
Jsem v Mnichove a akvaristiky tam jsou skvele. I ty v OBI ci Hornbachu jsou lepsi nez vetsina akvarisik v cechach. A ani ty ceny nejsou tak hrozne. Ryby jsou sice drazsi, ale zase je maji. A v dobrem stavu. V akvaristikach tak obrovskych jako KolleZoo maji az neuveritelne mnozstvi ryb a bezobralych. Technika je levnejsi, ale hlavne, maji toho spoustu primo na krame. Ne jak v cechach, kde nemaji vpodstate nic. Lepsi svetla, vetsi externi filtry, vyber akvarii...
A to nemluvim o morske akvaristice. To v ceach v podstte neni (vyjma par specialnich obchodu).
Pro představu jeden příklad-do nejmenované německé akvaristiky jsem dodával odchovy Pterophyllum altum 4cm za 15 euro,prodejní cena na akvaristice 89 euro
.
Ta samá situace je i v Rakousku..Ryby drahé,technika mnohdy lacinější..
ač to mám do německa kousek, nikdy jsem tam v akvaristice nebyla. někdy to zajedu okouknout, a dám vědět. zkušenosti mám pouze se švýcarskem, a narovinu-ceny jsou šílený.
kdyby někdo ne-německy mluvící chtěl nakupovat v okolí Konstance(o čemž pochybuju), ráda přeložím
Jaké jsou ceny ryb nevím, ale po revoluci někdy 1992 když jsem si došel do hypermarketu v Brémách, porovnal kvalitu a cenu tam prodávaných chudinek...tak jsem rychle pochopil za co že soused postavil druhej barák
Jojo, taky bych se tam rád podíval.. doufám že Němci umí anglicky, protože tou jejich hatmatilkou umim leda tak Gutentag
Povětšinou jsou zkušenosti dobré...
jen se připravte na to, že pokud budete chtít něco nakupovat, tak to bude zhruba 4x-5x dražší než u nás...tedy pokud se týká živého. V technice jsou zase mnohdy levnější než u nás
0 09.11.2011 16:14 Konhi [1] – Německé akvaristiky
Zdravím!!
Máte někdo zkušenost s Německými zverimexy, akvaristikami? Od Němec to nemám daleko, a jelikož si tam brzy uděláme zas výlet, rád bych to tam omrknul.. Zvlášť se těším na tu domluvu
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 565x