Kde sehnat tento mech?
Máš několik možností 1. dojít si na burzu nebo 2. sledovat zdejší darování nebo 3.
rybicky.net/inzeraty/prebytky/rostliny a samozřejmě i 4. inzerát a 5. v atlase je možnost "roste v nádrži" a někoho si vybrat a zeptat se, jestli by ti nedal.
Jsou i levnější eshopy/pěstírny.
Nebo si zadej požadavek ve zdejších inzerátech.
Zdravím, jsem začínajicí akvarista a chtěl bych se zeptat jestli někdo v Praze nemá přebytek jávského mechu který by byl ochotný darovat.
Příde mi zbytečné platit 120Kč za vaničku mechu.
Jsem schopný si pro mech po Praze dojít.
Předem děkuji.
Starší reakce
Dobry den, zhanam mach Distichophyllum sp. Prosim poradi niekto kde ho kupit? Dakujem.
Starší reakce
kdybys mel cestu okolo frydku mistku spetku bych ti dal...
Taky se mi líbí. Je dostupný i v e-shopech, ale s ohledem na počasí bych to teď neriskoval.
www.zbozi.cz/… Dobrý den. Nevíte,kde bych ho mohl sehnat v Pardubickém kraji?Na ceně nezáleží
, protože ho už dobu shánim a nemohu ho sehnat i když podle téma "levně"
děkuji za rady
Starší reakce
0 23.01.2016 20:09 alf – javsky mech
tak to mě podrž:
aukro.cz/…=
ktery je teda ten pravý..ale to je snad jasný
Starší reakce
0 08.02.2014 20:31 radim – mech v zimě
Ahoj. Měl bych takovou otázečku na mechy z přírody. Je potřeba si přinést mech v nějakém určitém ročním období? V době vegetace, nebo veg. klidu a nebo je to u mechu úplně jedno?
Starší reakce
Uz jsem jednou na akvaburze narazil na pana, ktery mel mech v malych zavarenych saccich a prodaval to za 10Kc. Nizka cena tedy nemusi byt hned podvod
.
No nakonec jsem sehnal na aukru u prodejce jávský mech prakticky jen za poštovné, tak snad to nebude podvod
Jávský mech máme . Krabička ( spíš krabka) 14x15x5 cm plná vyjde na 80,- Kč.Je ho tam hodně
Potvrzuji, že rostlinky z A.Daha taky zásadně objednávám bez ohledu na jejich aktuální skladové zásoby. Ono totiž než odešleš objednávku a dostanou se k jejímu vyřízení, může být všechno jinak (úbytky i přírůstky).
to Aforte: jde opravdu jen o rostliny z katalogu.
Na Aqua-Daho sice na webu píšou že ho nemají, já si ho přesto objednala..a dorazil ;)
zkus Zoo Branik, Dáša se chlubila že ho maj (bylo to v úterý)
Stačí projet tohle vlákno, jsou tu několikrát odkazy na Vóťa87, Ebi Winter i Pruny (nebo hledej profily podle nicků tady), mechů je tam na výběr dostatek.
Zdravím, nevíte někdo kde bych na internetu sehnal jávský mech, klidně i jiný druh ?? na stránkách rataje a aquadaho není k sehnání a jinde jsem taky neviděl, popřípadě jestli by neměl nějaký akvarista navíc na poslání poštou ...
Starší reakce
Ano z téhle stránky jsem již nějaké doplňky do akva objednával. Tak tohle si nechávám na případ nouze
zkus kontaktovat uzivatele Ebi Winter
a existuji vubec nejake poradne stranky s akva mechy?
nema je na strankach, ale kdyz panu Skacelovi posles maila, neco urcite bude mit
nevím to mi prijde celkem vše dost drahý, proto buďto burza a nebo
akvarijnirostliny.eu - mi přijde za supr ceny, mechů mají sice míň... ale co už
Starší reakce
Kupovala jsem přes
www.krevetky.cz, ale na burze. Chtěla jsem konkrétně Fissidens Fontanus, který je hodně zajímavý. Za těch 50,- Kč to je několik "větviček" mechu dlouhých několik cm. Ale chytlo se mi všechno, roste, ale zatím to je jen o kousek - roste hodně pomalu. Taky ho mám cca jen 1 měsíc. Předpokládám, že ty obyčejné mechy budou ve větším množství. Ideální by bylo se zeptat přímo prodejce - odpověď budeš mít konkrétní. Případně zapátrej na netu po jiném zdroji.
1 03.04.2013 17:02 zbinda ahoj, nekupovali ste nekdo mechy na
www.krevetky.cz ? 50kč se mi zdá rozuýmná cena akorát nevím jaké je to množství tak sem myslel jestli s tím někdo nemá nějaké zkušenosti, díky
Starší reakce
Sorry, ale budeš se muset spokojit se standardní nabídkou pod vodou rostoucích mechů ...
ne všechny rostliny se dokáží přizpůsobit submerznímu pěstování ...
Ahoj
Potřeboval bych se poradit, jde z normálního mechu v lese co roste udělate mech do akvária ? Díky
Starší reakce
už jsem se díval na winterovy stránky a pořád se mi zdá že za trochu mechu chce poměrně dost peněz.ale přesto děkuji
Nejsem prodejcem; jen jsem se snažila ušetřit čas a práci, aby kupující nemusel psát SZ, ale mohl se na nabídku mrknout ihned.
(Mimoto se zdá, že se jedná o 8x8cm mechu na nerezové mřížce za 190,- Kč, nikoli o 4x4cm mechu za 280,- Kč, ale na tom patrně nesejde.)
taky muzu neco nabidnout (info do posty)
Zkuste Adama...
www.aquascape.cz/…
Větší, levnější, lepší a od nejlepšího aquascapera v ČR.
Katastrofa --- předražené, a to je ještě bez poštovného a balného. Dát za mech 280 Kč ve velikosti 4x4cm ---NE NE NE děkuji, to budu rači bez něj.
Viděla jsem, že na Wintera již bylo odkazováno, leč nabízím přímý odkaz na jeho nabídku.
www.krevetky.net/… Zkus napsat uživateli Winter
Na ostravské burze taky bývá docela dost mechů
zkus toto, bylo mi to před chvíli porazeno a všiml jsem si, že nabízí i mechy. je to v Šumperku, což z Havru není daleko ;)
www.rataj-spk.cz Poradí někdo kde sehnat vícero druhů mechu?Okolí Ostravy,FM,Havířov,Val.Mez. děkuji
Starší reakce
Monoselinum není mech, ale játrovka.
No já s jávským mechem mám už odmala zkušenost, teď jsem si pořídil další mech monosolenium tenerum, tak jsem zvědav jak tenhle poroste.
teď mi moc neroste, jinak bych nabídl. Jinak bych doporučoval se spíš naučit s obyčejným jávským mechem, aby ste pak nebyl zklamaný.
Každopádně nabízí velké množství krevetek i mechy, které se jinde hůře dají sehnat
Ale abych trošku podpořil konkurenci, tak Vóťa také nabízí velké množství zajímavých mechů, rostlin a pomůcek pro aquascaping
www.aquascape.cz/… Nevím, co je levně a co už drahý.:o) Ale tenhle mech prodává na Aukru nick winter5475...momentálně nemá v nabídce zrovna tenhle, má jiné, ale mívá i tento. Cena bývá kolem 190 Kč i s poštovným...ale je to čtvereček o pár centimetrech.
Ahoj chtěl bych se zeptat, kde bych mohl sehnat tento mech Flame moss levně a kolik tk běžně stojí? Díky za info.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 2486x