Přihlásit se RYBICKY.NET »

Nákup ryb Blansko, Brno a okolí

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Nákup ryb 

Akvaristik.eu

Nákup ryb Blansko, Brno a okolí
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Passenger77 Re: doda
Tomu osobnímu výběru rozumím, ale proč do Žiliny, když jsme doporučovali s Perlasem brněnské prodejny a akce... ? ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - doda Re: Passenger77
Není problém někam napsat a někomu přidělávat práci . Já si jen rád ryby vybírám osobně a do
Žiliny se mi nechce . Tak je vezmu tady www.shrimp.cz/… a uvidím v jakém stavu přijedou .
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Passenger77 Re: doda
Pokud nejsi ochoten zeptat se (mailovat) na tuto relativně raritní rybu v uvedených akvaristikách (osobně nechápu proč je to problém), tak ještě je možnost navštívit akvaburzu v Líšni
www.akvaburzabrno.cz
a tam se zeptat a domluvit se přímo dodavatelů a prodejců...oni ví, co kdo chová a prodává. Pokud, tak Ti to tam i dovezou, při domluvě předem.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - doda Re: Perlas
Tak to už bude pohodlnější vzít rovnou tady www.shrimp.cz/… .
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Perlas Re: doda
Nevadi, v 3dakvariu (ma zkusenost) a ve sklorexu (zkusenost zdejsiho kolegy) se da domluvit a dokazi sehnat rybky co nejsou na prodejne.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - doda Re: Perlas
Dík , jenže ani jeden tyto ryby nemá v nabídce .
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Perlas Re: doda
 Reagovat na tento příspěvek 0  - doda – Gastromyzon ctenocephalus
Zdravím , nevíte někdo jestli se dají někde v Brně a okolí sehnat rybicky.net/atlasryb/prisavnik_hrebenity ? Jediný co sem našel na netu tak je tady www.shrimp.cz/… . Dík
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Fuchs Re: Amazonka
Jestli ti některé kytky hnijí to nemusí nic znamenat. Myslím tím to, že některé teprve hodí nové lístky. Abych odpověděl na tvoje otázky dal bych 10 neonek pak zase a nakonec ty pancéřníčky. Než dáš ryby přesaď kytky, prověď údržbu a pak dej ryby.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kleopatracz Re: Amazonka
Nejsem odbornik, já bych dala ty neonky a pak panceřníčky. Ale to je jen můj laický názor. Rostliny bych zasadila zároveň. Podle mně se to zvíření usadí. Ale je to jen můj názor
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Amazonka
Mám dříve koupit pancéřníčky malé nebo neonky? Kolik? Za jak dlouho mám dokoupit další?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Amazonka Re: kleopatracz
No, tak to bude.. ano
Jen bych potřebovala odpovědět na otázky.
Hlavně v jakém počtu a jaké ryby mám dát
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kleopatracz Re: Amazonka
Tak že na burze bude všechno, s tím nepočítej. Hlavně tam bude velká tlačenice ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Amazonka
Dobrý den, už se blíží den D ohledně prvních rybek. V sobotu půjdu na Akvatera Brno. Mám ale "problém" s rostlinkami a to že chci některé přesadit nebo dát pryč a dokoupit jiné. ( nějaké hnijou ) Nejsem si ale jistá, jestli by je ve sklorexu mněli, přece jen na burze bude všechno.
Takže 1. Otázka - můžu dát nové kytky ve stejný den jako ryby? Co když se zvíří dno? 2. Otázka - budu mít v akvu 20 neonek modrých a 8 pancéřníčků malých. V jakém počtu a pořadí je mám dát do akvária?
Bylo mi řečeno že 10 neonek a za týden dalších 10. Ale co pancéřníčci? A mám koupit nějaký test vody ( jaký, k čemu? )

Děkuji
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kleopatracz – rozbora espeho
nevíte kde bych sehnala Rozboru Espeho? hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kleopatracz – Sklorex Brno
potvrzuji, Sklorex je jistota informovaného nákupu. palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Fuchs Re: NHKG
Ne nezhoršily, pro mě jsou stále top!!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NHKG Re: Jindras
Brno - Sklorex. Asi nejlepší akvaristika na Moravě a ve Slezsku. Škoda, že je to pro mě z Ostravy tak daleko. Pár roků jsem tam nebyl, tak se snad mezitím nezhoršili.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jindras – Akvaristika v Brně
Zdravím všechny,o víkendu jsem byl tady jindrakapr.rajce.idnes.cz/… . Paráda. Chci se zeptat,kam v Brně a okolí do dobré Akvaristiky? Budu tam pracovně jezdit,2x měsíčně,kam bych měl jít? Děkuji. coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pecka88
Ahoj,
máte někdo nějaký osvědčený zdroj, chov nebo obchod na nákup Piraňe obecné (Pygocentrus nattereri)v Brně ?? ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kony26
V Blansku určitě pana Konečného - Aquazoo rybicky.net/obchody/770 , do brna je to sice kousek, ale ceny jsou nesrovnatelné, pokud chce člověk základní ryby tak si určitě vybere a hlavně za rozumnou cenu. Pakliže již chce něco speciálního tak určitě brno...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pogo – Ryby levně Brno
Zdravím všechny akvaristy,

po roce opět zakládám akvárium (akva juwel rio 180 l), akvárium už je zařízené, tak nyní je na řadě nákup rybiček a rostlin (základní, nenáročně druhy)
Jelikož toho bude větší množství, tak bych se chtěl zepat, zda by jste mi mohli doporučit nějakou levnou, ale "zdravou" akvaristiku, popřípadě chovatele v Brně.

Mockrát děkuji za odpovědi
 Reagovat na tento příspěvek 0  - alexux
doporučiji skrolex koperníkova 19 potlesk potlesk potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Žabka Re: Paveka
Súhlasim s Paveka. Pán Konečný má naozaj krásne rybky a nikdy sa mi nestalo, že by som tam nakúpila zle...Okrem toho vie naozaj dobre poradiť..Na veľa miestach ide ľuďom iba o to aby predali čo najviac vodičiek, ale on je naozaj solídny...Je to tu: rybicky.net/obchody/385
 Reagovat na tento příspěvek 0  - xOB Re: jeaniss
Pokud mas zajem, tak nejaky zivorodky i rostlinky mam k dispozici. Jsem z BK, kdyztak se ozvi pres zpravu zde na webu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - katterinecka Re: jeaniss
Sklorex stojí i jen za návštěvu, je tam opravdu na co koukat, druhů tam mají hodně. I dobře poradí
 Reagovat na tento příspěvek 1  - PavekaRe: PepaV
já kupoval přímo v Blansku u pana Konečného - má pěstírnu ... - teda pokud ji už nezrušil, tel: 607914943, a naprostá spokojenost
 Reagovat na tento příspěvek 2  - PepaV Re: jeaniss
Z obchodů bych doporučil rybicky.net/obchody/14 . Do Brna je to kósek.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - jeaniss – Nákup ryb Blansko, Brno a okolí
Ahoj, jsem začátečník a potřebuju poradit kde sehnat zdravé rybky pro mé 40L akvárko. Představovala bych si nějaké nenáročné rybky jako tetry, mečovky, gupky... Jsem z Blanska, máme tu jeden zverimex, kde mají rybičky, ale co jsme dřív chovali ryby tak od tam byly vždy nemocné. Nevíte o někom z okolí kdo chová a prodává? Zajímaly by mně teda i rostlinky když už =).

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 877x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/17209-nakup-ryb-blansko-brno-a-okoli