Zdravím všechny akvaristy. Na začátku se omlouvám za založení nového tématu, nenašel jsem nic tak blízkého, kam bych mohl svoje tema zařadit, Pokud byste, admini, usoudili, že, tu něco takového je, samozřejmě to hned slučtě, děkuji a teď k tématu.
Dnes jsem využil služeb všem jistě známého pana Koblasy, ktreý mi dovezl živé krmení takřka až do domu, což je od něj skvělá služba. Ačkoliv na svém webu uvádí objednávky v kilech a litrech (patentky, nitenky, koretry atd, tak mi byl ochoten přivést čtvrtinovou dávku, neměl jsem tak dobrej odhad a mám jich i tak dost a víc než asi spotřebuji (mrazit se mi nechce, zkouším halany a potřebuji živé). Takže konečně má otázka, nechtěli byste se akvaristé z blízkého okolí Strakonic příště až budu objednávat, přidat a rozdělit si tak objednávku? Jak jsem psal, zkouším halančíky, takže bych chtěl objednávat nějak pravidelněji a častěji. A na závěr pokud by někdo měl zájem mám tu dost živých patentek, daruji za odvoz
P.S. doufám, že to nevyznívá moc jako reklama, potažmo inzerce...
P.P.S. pokud by někdo ze strakonic chtěl zajít na pokec, či vyměnit zkušenosti či materiál, muzem tu zkusit take zavest "setkaní v hospůdce"