Filtr JBL Cristal Profi 120, 250, 500
Ono to môže byť i len zavzdušnenie.
Ahoj.
Když chceš vyloučit vše, tak ho zkus zapojit do jiné zásuvky doma, do jiné místnosti, třeba přes prodlužovačku. Třeba je problém v rozvodu elektřiny, v výkyvu frekvence 50hz.
Ale nějakej čurbes to může být taky, nebo něco namotaného.
Mára
Měl jsi ho rozebraný? Možná ti tam dělá neplechu malỷ šnek nebo něco jiného.
0 29.04.2020 13:25 JP1414 – JBL CP 250
Dobrý den, chci se zeptat jestli se někdo nesetkal s podobným problémem. Filtr začal vydávat divný chrčici zvuk, který vychází z magnetické rotační vrtulka. Myslíte si, že je možné, že se nejak opotrebovala vrtulka a proto začal filtr chrčet ? Předem děkuji za vaše rady a názory. Chci vyloučit vše než koupím nový filtr, nebo objednám nějaký náhradní díl.
Děkuji
JP
Starší reakce
Obávám se, že pro tento typ už náhradní díly nejsou na trhu hezkých pár let. Našel jsem asi jedinou stránku (německou) kde ještě nabízí náhradní díly na tento starý model
www.aquaristik-zentrum.at/… 0 04.01.2015 14:50 Pivan – JBL 250 Cristal profi
Dobrý den,
poradíte mi někdo, kde seženu vývod s filtru(hadice včetně kohoutu) na vnější filtr JBL 250?Předem díky,Pivan
Starší reakce
Dobrý den.Já teda nevím jistě, ale pokud máte opravdu spálenou hlavu,a není to jen vrtulka,tak si myslím,že cena za novou hlavu se bude blížit ceně nového filtru.Viz ceny hlav fluvalu
www.nasezahrady.cz/… Ale třeba se mýlím...
Dobry den potreboval bych poradit mam filtr (JBL CristalProfi 120) a spalila se mi cerpaci hlava.Da se nekde koupit nova nebo pasuje na tento tip hlava z jineho tipu filtru?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 194x