Mám ho doma, ale myslím si, že za to nestojí, ještě že jsem ho dostala k nákupu.
Taky jsem ho sháněla, ale lepší je pročíst pár knížek.
Není to tak, že by sis zadal svoje vlastní rozměry akvárka, je tam na výběr několik jejich akvárií - nano cube: 60 a 130 l a klasická 60, 120, 270, 375 a 500 litrů.
Dno si ještě možná lze vybrat z uvedených, ale rostlin i rybek je omezený výběr.
Na konci si sice můžeš zkusit rozmístění, ale čekala jsem, že pak uvidím nasimulované akvo s rybičkama a ono nic, vypadne jen nákupní seznam.
Takže za mě nic moc, teda spíš nic než moc.
Hledala jsem na netu, všechny simulační programy jsou v angličtině, ale myslím, že lze najít lepší než je tohle.
Jediné co jsem tam ocenila, že když si vybereš akvárko a začneš vybírat rybky, tak tě to upozorní, pro které je to malé, která kombinace je nevhodná a jaký má být poměr samců/samiček nebo min. počet hejna.
Ale tohle všechno jsem vyčetla z atlasu taky - za mne ideální je kniha 250 druhů akvarijních ryb od Hans W. Kothe - hezký, stručný, jasný, přehledný a přitom obsahuje všechny potřebný info. Mám ji z knihovny už od ledna a půjčuju si ji opakovaně. Vrátím ji, až si pořídím svojí
.