Akvarijní burza Karlovy Vary
Starší reakce
Starší reakce
Situace na frontě se mění každým okamžikem
tuhle neděli od 13°°h bude akva-terra burza poprvé od června, o prázdninách nebyla.
Starší reakce
Burza je tuto neděli (zítra) ve 13°°h.
Starší reakce
Ano, vše při starém. Burza je příští neděli ve 13°°h.
Ahoj, chci se zeptat, jede ted v zime burza ve Varech? A cas je stale stejny? Chtel bych ted v unoru vyrazit
Starší reakce
prostě přijď. Stůl snad zbyde
.
Příspěvek je dobrovolný, já dávám za 2 stoly cca 100,- kč do kasy.
Také bych tam už měl něco vzít.Mám dost přebytků,ale i nějaká ta starší technika,ale ne až tak moc stará,spíš nadbytečná.Jen nevím,jak se tam vloudit,či prezentovat.Platí se tam něco?
Starší reakce
Tenhle týden v neděli 14. 9. od 13°°. Naposledy byla před prázdninami, tak snad to bude stát za to.
Starší reakce
Jinak burza bývá v neděli, ne v sobotu.
Starší reakce
Ahoj,
rybičky standartní, já tam prodávám rostliny, občas krevety, clea heleny, svoje substráty, potřeby na co2, atd.
Je to malinká burzička s cca 10-ti prodejci - o to je větší čas na pokec
. Navíc se tam prodávaj i ostatní zvířata.
Tenhle týden tam bude místo mne prodávat kamarád, já jedu na burzu do Prahy.
Ahoj, pročetl jsem si tohle vlákno a chtěl bych se zeptat co všechno se dá na téhle burze koupit? Rybičky, rostlinky atd. Jestli tam někdo zvás jezdí pravidelně. Možná je to hloupý dotaz, ale mám to kapku z ruky a chtěl bych se tam zajed podívat. Děkuju za odpovědi.
Starší reakce
Každou druhou neděli v měsíci od 13:00-15:00
0 02.06.2014 18:52 Hidens ahoj,ta burza je furt funkční?
Starší reakce
Dnes jsem probral malé AQ, tak také něco málo přivezu.
Starší reakce
Je to každou druhou neděli v měsíci, čili nejbližší bude 13. ledna.
Já minule nebyl, ale předtím jsem tam byl já s rostlinkama a šnekama, Bergman tam má nainstalovanou stěnu s akvárkama a prodává paví očka, pár druhů teter, pancéřníčků, takový ty standartní rybky. Pak vážený krmivo - tetramin, apod. Kupoval jsem od něj i nějakého nálevníka (trepku) pro potěr. Pak tam byl kluk s kardinálkama (ty jsem vykoupil
a pavíma očkama a se sera 600 filtrem. Pak dva co prodávali ráčata. Jo, pak tam někdo měl ampulárky. No, z akvaristiky asi vše, jinak spousty hadů, ptáků, morčat, atd. Já příště přinesu Clea heleny, piskořky, přebytky rostlin (vše po 5-10,- Kč) a 2 vnitřní filtry.
Starší reakce
0 28.10.2012 19:06 Zbyněk a kdypak bude další akvarisitická burza ve Staré roli?
Starší reakce
Aha, takže Závodu Míru 339/144
Dík! Až někdy budu mít nepracovní druhý víkend v měsíci, přijdu se podívat (což v tom případě asi hned tak nebude)
Je to v té prudké zatáčce v kopci směr na Nejdek, jak je SOU. Minule jsem tam byl sám akvarista (prodejce) a dcery tam prodávaly heleny, aby měli na zmrzku
. Byly tam teraristi a králíci. Ale návštěvníků akvaristů tam bylo nejvíc, takže kdo máte přebytky přijďte - zájem je.
Starší reakce
Starší reakce
Ahoj tak není to přímo jen akvaristická burza ale je to od všeho něco a konná se každou druhou neděli v měsíci (9.9. , 14.10. , 11.11. , 9.12.)od 13 do 15 hodin ve Staré Roli na Závodu Míru, je to v té prudké zatáčce směr na Nejdek jak je ta učnovka. V té budově sídlí i Farní charita a ta to pořádá. Teprve se začíná a ještě to není moc velký ale může tam přijít kdo chce a zdarma tam prodávat svoje zvířátka
nevíte , někdo jestli v karlovarském kraji byla akvaristická burza
Starší reakce
Táborská 110/51
360 04 Karlovy Vary, Karlovy Vary-Bohatice.na mapách si zadej adresu svého bydliště a napiš tam tuhle co jsem ti sem napsal a budeš to tam mít.potom se ti ukáže kudy máš jít a takto tam dojdeš.ale lepší je zverimex miroslav moravec na bulharský.ale občas tam taky můžeš zajít ale radši choď na bulharskou.jo
Jo ten na bulharsky je dobrej. Kde je zverimex na táborský? Kdyztak dej odkaz na Mapy CZ díky.
to by bylo super alespoň jednou do roka ale nic tu není.a komu se chce jezdit autobusem v 5 hodin a vracet se v 11 a navíc to je v neděli.holt si budeme muset vistačit se zverimexem na táborský nebo miroslav moravec na bulharský 35 zo je ten nej zverimex v karlových varech.třeba jednou tu nějaká burza bude uvidíme
Starší reakce
já o ničem podobným,že by bylo v okolí KV nevim,ale rozhodně bych to uvítal
nevíte ,
někdo jestli v karlovarském kraji byla akvaristická burza
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 1093x