Hlídač hladiny Ruwal
A když to dosáhne určitý hladiny tak určitě dokážu řvát víc..
Tak to se přidám...
DObrej nápad...Značka:dohoda možná
Za 401,- Kč s DPH pohlídám napouštění akva v Olomouci a okolí do 20 km osobně. Zn. "Spolehlivost a zodpovědnost"!
No, moje akva preteklo pri napousteni jednou poradne, a podruhe jentaktak. Ono je to o tom, co clovek u toho dela, jedno dite krici, ze se spalilo, druhe ze chce utrit zadek, u toho syci polivka ....
Ale hlidac porizovat nebudu, od te doby se snazim davat vetsi pozor.
já napouštím pořád z kýblu a u třetího už mě čekání nebaví
Ale teď do velkýho to hrknu rovnou z kanystru a problémy s čekáním odpadaj.
Věřím že z kohoutku je to mnohem pohodlnější, ale mě neteče moc ideální voda
Dopuštění větší nádrže je tak 5-7 min, předpokládám že napouštění se sleduje u nádrže popřípadě poblíž a pak se jen odskočí do koupelny zavřít kohout. Alespoň to říká má zkušenost.
čím dýl to tvrá, tím je větší šance že na to zapomeneš
Zkus si změřit jak dlouho trvá připuštění cca 1 cm vody do větší nádrže.... Zjistíš, že za tu dobu 2x oběhneš barák, natož byt. Ty peníze se dají utratit daleko rozuměji.
Mi se to taky ještě nepovedlo já mám akvária v chodbě a když napouštím ta jdu na postel do pokoje a vždy na akva krásně vidím tak můžu pohodlně kontrolovat...
Tak aby mě přeteklo to se mě ještě nepovedlo, na tohle jsem opatrný protože vzhledem jaký má moje manželka vztah k akvaristice tak by to bylo asi to poslední co bych udělal
aspoň se člověk naučí hlídat akvárko když napouští, mě naštěstí nikdy nepřeteklo nějak extra
Řekl bych, že od Sida to byl sarkasmus jako hrom
.
Sid napsal: RUWAL hlídač hladiny
Obsahuje sondu kterou umístíme na vnitřní sklo akvária, k sondě je připojen akustický hlásič, který upozorní zvukovým signálem pokud hladina dosáhne do výšky sondy. Perfektní pomocník při dopouštění akvária atd. Cena s DPH 401 Kč.
Za ty peníze - paráda.
Dovedu si představit rozuměji utracené peníze
Není to nic bez čeho se každý neobejde
levné já si objednám obojí a pak usoudím
RUWAL hlídač hladiny
Obsahuje sondu kterou umístíme na vnitřní sklo akvária, k sondě je připojen akustický hlásič, který upozorní zvukovým signálem pokud hladina dosáhne do výšky sondy. Perfektní pomocník při dopouštění akvária atd. Cena s DPH 401 Kč.
Za ty peníze - paráda.
A nebo - co takhle tohle?! Tahle věcička pohlídá i případný pokles hladiny.
Boyu vodní alarm SW 01
Boyu vodní alarm-spolehlivě Vás upozorní silným pískotem při poklesu nebo zvýšení hladiny vody. Univerzální použití, snadná montáž. Součástí balení je i náhradní baterie.
Záruční lhůta: 2 roky
Cena s DPH 89 Kč.
eshop.jezirka.info/… My jsme něco podobnýho používali u mořského akva když se snížila hladina ve filtru tak to zaznamenalo a aby se nezvýšila salinita a tím pádem by se mohly poškodit korály tak to vždy spustilo malé čerpadlo s nádrže s vodou s RO a dočerpalo to vodu a čerpalo to dokud to zas nedosáhlo určité hladiny...
tak ten si pořídím i kvůli těm terčovcům.já na to moc nevidím.mám černou desku a liji to do vnitř.to si objednám
Hlídač hladiny je dobrý pokud dopouštíš vodu do nádrže hadicí napojenou na vodovod a nemáš přímý výhled na nádrž. Při dosažení určité výšky hladiny vyšle akustický signál abys zastavil přívod vody a nepřelil. To je tak vše na co je hlídač hladiny.
Nevím. Ale našel jsem to na Rataj potřeby pro údržbu.
A můžu se zeptat k čemu by ti to bylo?
mohu se zeptat:máte někdo od rataje ruwel hlídač hladiny.já přemýšlím jestli si ho koupit.poraďte mi?prosím
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 587x