Přihlásit se RYBICKY.NET »

Cichlidka Thomasova - pohlaví

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Určení pohlaví ryb 

Akvaristik.eu

Cichlidka Thomasova - pohlaví
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Naďa – Zas to pohlaví
Mám jich 10 a taky to nepoznám. Kdo hlídá teritorium? Samec? Nekde jsem četla, že samec má špičatější ploutve. Jenže které. Připadají mi stejné, velikost je různá.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - hardy Re: mmulcr
ano zatim to tak jen vypada,casem to muze byt jinak ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mmulcr Re: hardy
Už přibližně 3/4 roku mám v akvárku 6kusů s nadějí, že poznám, zda se jedná o samce či samici. Když už si myslím, že v tom mám jasno, ejhle ... Dokud nebude probíhat tření,... je rozpoznání opravdu složité. Přikláním se k tomu, že samička by měla být menší.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - hardy Re: Mejla
No ja doufam ze je to parecek,takhle kdyz se clovek podiva tak mi pripada ze je samicce je o dost mensi.Ale jinak diky snad se jeste nekdo vyjadri :-)
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Mejla Re: hardy
Já je kdysi měl a pamatuju si, že jsem hodně dlouho nevěděl co mám za pohlaví. Prostě se to dost blbě poznává. U mladých ryb, z fotky ještě hůř. Já si myslim že to jsou oba samci. Stejně tak to můžou být dvě samice :)

Reagovat na tento příspěvek 0  - hardy – Cichlidka Thomasova-určení pohlaví
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku AHoj vsem koupil jsem si cichlidku thomasovu,a nejsem si jistej pohlavim muzete mi poradit nekdo?dekuji
Prikladam fotku to je podle me samicka ale nejsem si jisty! ;-)

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 458x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/16815-cichlidka-thomasova-pohlavi