Přihlásit se RYBICKY.NET »

Kyslíková lahev

NápovědaFórum » Ostatní  

Kyslíková lahev
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Honza – přepouštění kyslíku
V lahvi je až 20Mpa (u některých i 30Mpa) a ve vodovodním rozvodu 0,06Mpa max 0,08Mpa(vodovodní hadice je ti na pendrek) krom toho stačí drtek mastnoty a jsi mrtvej a tvý okolí taky.Zapomeňte na přepouštění bez základních znalostí!!!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - jiirkaRe: kadiška
 Reagovat na tento příspěvek 0  - fasir Re: kadiška
Skús v obchode so zdravotníckym materiálom, tam by sa teoreticky dala kúpiť nejaká primeranej veľkosti, alebo u predajcu technických plynov, tam by sa dala prenajať, ale asi len veľká fľaša.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kadiška – Kyslíková bomba
Kde mohu sehnat kyslíkovou bombu pro bezpečnější převoz ryb? A popř. kde ho poté můžu doplnit? Poraďte prosím. Nic jsem tady na fóru nenašla, pokud tu něco na toto téma je stačí odkaz děkuji!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jammes Re: RODRIGO
to je trošku drahy naplnit flašku 2kg 1200kč, běžně ji přepouštějí z velký a berou si za to kolem 50,-kč, 10kg bomba stojí v Linde i s repasí a výměnou ventilu asi 1700 -2000 kč
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RODRIGORe: filipsi
No já si totiž koupil tu velkou asi před pul rokem a nevěděl jsem že je vní kyslík a dám to na hodiny a bomba skoro plná a tu 2 kg stojí naplnit 1200 Kč a tu 8 Kg něco kolem 2500 Kč tak naco vyhazovat zbytečně peníze !!! :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - filipsi Re: PODRIGO
A kdyz uz tam mas firmu, co to plni, co se na to prepousteni vy...lat a nechat si ty mensi naplnit?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RODRIGORe: Usine
A náhodou neznáte nějaký internetový obchod nějak to nemůžu furt najít ??? Protože u nás to nikde neprodávájí tak musím přes internet. hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - UsineRe: PODRIGO
Přepouštěcí trubku prodávají ve svářecích potřebách i s manometrem. Je to lepší koupit než si to dělat sám. V láhvích je ohromný tlak. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jammes Re: PODRIGO
v železářství to nekoupíš, má to jinej závit, jedině v prodejně kde maj díly k svářečkám a tlakovým lahvím, nebo se zeptat někde kde používaj hodně kyslík
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RODRIGORe: hanz, Jammes
No ta vodovodní hadice je právě opletená kovem a na ten tlak je zkoušená ale tady v okolí jsem projel 50km a nikde jsem to nesehnal železářství ani nikde jinde a nikdo mi to nechce vyrobit rozzureny A jediná firma co to plní tak ten chlap o tom nic neví a řekl mi že snad nic takového neexistuje. smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jammes Re: PODRIGO
jediná možnost je zajet k někomu kdo plní lahve, většinou má i přepouštěcí ventil(redukci), pokusy s tím bych nedělal ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - hanz Re: PODRIGO
skus to v nejakym zelezarstvi a nebo si na to sezen nejakyho soustruznika...U ty vododni hadice jak pises bych mel strach ze nevydrzi tlak.. palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RODRIGO – Problem s kyslíkovou bombou
Zdravim mám takový problém mám tyto kyslíkové láhve 2 kg, 8 kg, 33 kg a chtěl bych z té velké přepustit kyslík do těch malých ale nevím čím slyšel jsem o přepouštěcích ventilech ale nemůžu ho nikde sehnat a skoušel jsem to hadicí k vodovodní baterii ale problem takový že šroubení mám 1/2 na láhvi je taky 1/2 ale je o málinko větší tak že to nejde pls poraďtě kde bych tento přepouštěcí ventil sehnal ??? A nebo nějakou redukci ale nevím jakou ??? Pls poraďte !!!

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 598x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/16635-kyslikova-lahev