Setkání akvaristů - Pardubice
Já už teda vůbec nejsem pardubák, ale tím tescem, bývalým priorem máš namysli současný afi palác? Kdy půjdeš jak popisuje romant, tak je to vlastně hospoda hned před afi palácem. Nemůžeš ji minout. Teda doufám. Kdy tohle řekne někdo mě, tak dycky zákonitě zabloudím.
Když vylezeš z nádraží, tak se dáš vpravo, můžeš přejít na druhej chodník a jdeš směrem k tescu, tedy alespoň si myslím že to je tesco, já to pamatuju ještě jako prior, taky nejsem Pardubák a cca za těch 10 minut Tvým krokem by jsi měl být u cíle.
Edit: 24.10.12 tady dávala Glumča odkaz přímo na tu hospodu.
Jezedáckej krok...co mám hledat za orient. bod?
5-10 minut, podle toho jak se plazíš.
Jak je severka daleko z nádraží?
co ti je blbý?
přijet?
jsi jak ženská
přece nejde jen o rozdávání rostlinek,ale o poklábosení a zrovna na tebe se já těším
Když mě je to blbý
přece není podmínka něco nosit.
bohatě bude stačit,když se na nás přijedeš podívááááttt
češtinu po Tobě, jestli píše slohy jako Ty povídky, tak se špatný známky nedočkáš
No neboj až přijde s podepsánim blbý známky...jenže vona je skoro nenosí mrcha jedna. Po kom to má nechápu...po mě teda nééééé
tak mladý a už to vydírá
Ajajaj asi nic nepřinesu protože cestuju s dcerou po doktorech a musim se nějak nenápadně vysublimovat abych to stih a mám vyhrožováno prásknutím u ženy když nepojedu v civilu a vemu si zase svůj maskáč a bágl. Snad to nevadí
no jak znám Vencu..., no radši nic...
No nevim asi jí to někam napíšu...stejně má myslím ranní a je už zvyklá
to je nápad
a nebo vůbec..třeba si ani nevšimne
manželce to oznámíš asi až z Pardubek, že?
Ale to víš že by mi stačila bábovka. Jenom jsem to prostě musel zkusit s tím řízkem. Nicméně přeji hojnou účast. U mě je již 100% jisté, že tam nebudu.
no,tak to spíš bychom mohli uskutečnit žranici v tyršákách(proslulý pardubický park),než jít na pivo do hospody...když chcete všichni hodovat
myslím,že to bude komornější,než jsi zvyklej na srazu U trojek,ale snad se ti bude v pardubkách líbit.
(manželce to řekneš hodinku před odjezdem?
)
A co teda má uvařit nebo upéct já?
tak bábovka od glumči ti nestačí,jo?
co já musím,abych nalákala lidi do hospody...
Manželka to sice eště neví , ale asi budu účastníkem
A to se vzájemně vylučuje?
ty sis přece už objednal bábovku...
Telecí řízky by nebyly? Lepší než z nějaké bahnatky
Tak jestli to vyhovuje,přesunul by se termín na pátek 2.listopadu,bylo by to lepší i pro případné návštěvy zdaleka
Ještě bych možná navrhla změnu hospody,aby byla nedaleko vlak.nádraží.Napadá mě Severka
www.restauraceseverka.cz
jinak můžu přinést na sraz krevetky a řízky bahnatky
jůů,fakt?Roman psal,že by mohl snad taky a kytka by prý přijela taky..
teda,to bude sraz přespolňáků
Tak to přesuneme na ten pátek 2. listopadu?Zoidik snad bude moct taky
koukám ty už začneš objíždět celou republiku
škoda, že se ve svém rodném kraji už tolik nezdržuji
Já bych možná moh kdybych směl v ten pátek
tak navrhni.a 2.listopadu v pátek?
O.K. Domluveno.
Skvělý termín u prostřed týdne ve kterém se nemohu dostavit
. Přeji hojnou účast.
Jo, Pada má praxi, od něj se učte
udej termín a hotovo
Tak se na to musí
oběti jsou přirozený i v přírodě
komornější bejvá přínosnější
Jasně, nějak se začít musí(může), tak proč, hnusně řečeno, chtít vyhovět každýmu, nikdy se stejně nesejde tzv. plnej počet, kterej o setkání zájem kdy projevil.
tak nás se v Lb taky o moc víc neschází
Nikoho nelanař, udej termín a hotovo, buď někdo příjde, nebo tam budeme samy dva, i to je dobrej počet, ne.
už zase lanařím zoidika,že to musíme napravit...
Starší reakce
Začíná výstava v RK. Nemám šanci se dostat ještě do Pardubek
Starší reakce
já se nenabízela, glumča to na mě chtěla hodit
já mám za to,že ses nabízela i do Pcí, ale nemůžu to dohledat, tak do té doby, než to najdu, jsi svatá
Přidat reakci
1 ...... [5] ...... 8
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 4686x