Jinak se těším na další termín, doufám , že budu moct posezení s akvaristy z okolí Pcí bylo pěkné a příjemné posezení - už aby bylo další jediné co dodat: Ti co nedorazili - udělali chybu
Vy se máte. Aspon by ste ty kytky mohli někam dát. To já jsem ted to svoje akvarko neviděl přez měsíc. Takže ja na srazu budu jen opravdu na pivko a na pokec
jojo,microsorium bude u mě jako v bavlnce,neboj.stejně jsem ještě dlužná za ty lávový kameny od tebe
jinak tajnost to není,ten pupek už těžko zakryju..max.,že bych se vymlouvala na to,že mi hooodně chutná pívo
invalida napsal: Já myslel že stačí že zneužíváš mě....
Řekla bych, že je to obráceně: slavnej autor a já jsem tu jen na práci - o víkendech, po nocích, při nemoci...
Já myslel že stačí že zneužíváš mě....Kytka napsala: Ale to víš, že se to dá zařídit. Já jen že se Zoidekem se ještě neznám, tak jsem toho chtěla zneužít jo aha to sem si špatně přečet
0[2195] - Ničemu nerozumím, nic neumím11.01.13 13:40Zoidik – Re: Kytka
Kytka napsala:
Microsorium Windelow - rybicky.net/atlasrostlin/
Kurňa, další sraz co mi uteče a zrovna tam bude kvítečko, po kterém slintám. Škoda že ten srázek není prvního února. Tak příště to snad už kucifix vyjde.
tak promiň Olympic podívej se vkolik jsem to psal, to jsem akorát vstal do práce s vědomím, že předtím ještě musím venku odklidit ten napadaný bílý nesmysl