Setkání akvaristů - Pardubice
Tak já to šoupnu do kalendáře. Jen ještě řešíme místo - nějakou nekuřáckou hospodu v dosahu 15ti minut chůze od nádraží.
Vo to hůř, cestuje po vlastech českých i se svojí asistentkou.

Jinak s tím termínem nemám problém, pokud nezasáhne zase nějaká vyšší moc a nebude u nás doma marodka neposlušníků, tak si na čumendu příjdu nějakou tu radu poslechnout.

romant napsal: Njn, copak Ty a hned potom píšeš jak to zaonačit aby jsi dostal vopušťák od děvenky tvojí starostlivý.
Prosím, já mu nepsala vopušťák, já tam byla s ním

Předběžně byl termín vymyšlen na pátek 25.1. odpoledne / večer někde blízko nádraží.
Co vy na to?
Njn, copak Ty a hned potom píšeš jak to zaonačit aby jsi dostal vopušťák od děvenky tvojí starostlivý.

Tam už sem byl...hééééééééč

A on je nějakej termín? Třeba jsem to jenom přehlídnul.

Starší reakce
např. Opatovice nad Labem
Kam chodite pardubicti akvaristi plnit Co2 bomby? Pripadne nekde v okoli. diky
Starší reakce
Kousek sem si zašel...holt šikula

10 vteřin a vlak byl pryč

tybrďo...hlavně,že jsi šel správným směrem..
xitace z
www.mapy.cz: Délka trasy: 14 km, celkový čas: 03:29 h. tak to jsi byl v Kladně na minutu

Ale v Ráth city

Ale, usnul sem a pak vystoupil dřív

Kde ses coural?

Já v 7,05 doma s malou noční procházkou cca 20 km

pro mě jsi byl příjemným překvapením

neblázni.zjednodušenou?vyhýbat se výmolům,opilcům na neosvětlené cestě,tomu říkáš jednoduchá cesta domů?

Tak to je pěknej čas. A to jsem teda netušil že vás budu překvapovat

tad jen doufám že jsem překvapoval přijemě
Jo a jinak to kolo je děsně nadupaný. Vzhled jen klame.
Doma v 00:01

.
Joo na kole se jelo pamparádně. Ale mislim že mi jsme tu cetu měli poněkud zjednodušenou na rozdíl od ostatních.
já bych ho nepodceňovala, s pokračujícím časem překvapoval čím dál víc...

máš pravdu.ale na tý herce snad moc velkou rychlost vyvinout nemohl

Co jemu, ale jen jestli stíhali kolemjdoucí uskakovat z cesty

tak fajn,taky jsem se bavila

jak se ti pak jelo na kole?

Sice neměli ale jinak to vylo dobrý. Vubec nelituju že jsem si s váma šel sednout.

To já mám rád slivovičku u Zdeňka Dočekala a perfekní pokecání s kamarádama a vodu z Plzně

Otázka je ve vztahu k hořkosti...někdo rád piva právě hořká, jinému je to fuk, či třeba vyznává piva s jinou chutí...Já raději ten typ plzeňských...

kua, přestaňte tady dělat chutě člověku, kterej se krmí antibiotikama. TO je děsná provokace pánové....
Tak to jasně mluví pro Svijany

ano do Plzne jezdi zajezdy cizincu a stale si nemyslim, ze Plzenske pivo je nejlepsi. To v zadnem pripade. Ja radeji maly pivovarek, pivo s laskou varene

To je názor jím odkojených...

Krajové prosím, mělo by se ochutnat, pokud je člověk pivař, ale že by jezdily do Pardubic exkurze, jako třeba do Plzně, to se mi nezdá

i já jsem se ho naučila pít..můj tatík žádný jiný skoro nepije

rikam z vlastni zkusenosti, ze Pardubicke pivo patri k tomu lepsimu co nase zeme nabizi

Na množství mé konzumace je to skoro jedno co je to za pivo.

Já mám spotřebu velmi mizivou

pardubicke pivo treba Kvasnak v pivovaru nema chybu, 11° je taky dobra....urcite lepsi nez europiva Gambrinus a spol

Jestli je tady myšlen Pernštejn, tak za 11° se přimlouvám, že je dobrá

No nevím, neznám nikoho komu by chutnalo

uvidíš,že ti pardubický pivo zachutná

invalida napsal: Rostou v Pardubicích u nádraží lísky a nebo si mám přivýst vlastní?
aha,tak to asi bude takový zvyk u vás doma někoho vítat,že?
[/cite] čavec všem,kdo dorazíte,pokud by jste někdo chtěl vzít násadu grindalu,dejte hlášku

invalida napsal: Rostou v Pardubicích u nádraží lísky a nebo si mám přivýst vlastní?
Přece si nechceš na glumču přivýzt sukovici?

tak aspoň tak teda no, ja vím, že prudím s těma fotkama.
Přidat reakci
1 ...... 8
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 4686x