Setkání akvaristů - Pardubice
Ahoj doma mám babelky navíc vyměnil bych za jiné rostliny
jsem z Pardubic
Dobrý den, najde se tu nějaký akvarista z Pardubic? Sháním plovoucí rostliny, v obchodech jako je Super ZOO, ZOO Panda a Hornbach momentálně v nabídce nic nemají. Rovněž bych měla zájem i o krevetky Red cherry. Díky za reakci.
Starší reakce
0 31.08.2017 07:12 petronia – akvariste Vysoke Myto
Je tu nekdo akvaristou z Vysokeho Myta, pripadne blizkeho okoli?
Starší reakce
Starší reakce
Diky, mrknu se tam
Lipové dřívko jsem nedávno viděla v Zoo Panda v Globusu, tak se tam zkus poptat
Vyuziju tohle tema
Nevite nekdo prosim, kde v Pardubicich sehnat lipovy drivko bez toho, abych ho musel z nejaky lipy vyrezat?
Diky
Starší reakce
Já nebonzuju, já ti dělám jen korektůúůúry
Bonzovat se nemá
invalida napsal: 1,5 hodiny? Já to mívám tak na 1,5 dne ?
Zoidik myslel přímo, ne tvou okružní jízdu přes Brazílii pod heslem "Jdu jen do hospody" a vrátil ses za tři roky.
1,5 hodiny? Já to mívám tak na 1,5 dne ?
Zoidik napsal: Pradubice <-> Praha vlakem znamená tak 1,5 hodiny jízdy a jezdí to každou chvíli bez přestupů. Kdybych měl jet ze Zábřeha vlakem do Liberce, tak by to bylo mnohem delší a přímej vlak taky nejede. Auto by sice bylo přímé, ale jet sám zase neekonomické. Takže krapek hůře srovnávatelné Pradubice <-> Praha vlakem znamená tak 1,5 hodiny jízdy a jezdí to každou chvíli bez přestupů. Kdybych měl jet ze Zábřeha vlakem do Liberce, tak by to bylo mnohem delší a přímej vlak taky nejede. Auto by sice bylo přímé, ale jet sám zase neekonomické. Takže krapek hůře srovnávatelné
Zoidik napsal: V Liberci... No děkuji pěkně přespat nemam kde (ikdyž znám jeden pěkný penzionek, ale samotnej ee teda) a na cestu bych potřeboval dovolenou Spíše jsem myslel v Pardubkách něco. Sice jsem tam teď o víkendu byl, ale třeba 6 nebo 16 v sobotu... dobře, eventuelně pátek by byl jak terminově, tak vzdálenostně únosný.
Taky nemám v Pardubkách kde přespat...
Dejte mi pár dní, dodělám cédéčko a vrhnu se na plánování. Stejně musím k Papíkovi.
Ale to tak, Eviku, i s prckem se tam můžeš dostavit. Čím dřív k avaristice přičuchne, tím lepší to bude
Pokud se nepletu, tak i Kytka funguje jako plánovačka ne? Už s tím má bohaté zkušenosti... Zná hospody po Pardubicích... Jen ji nějak motivovat.
hihi,to musíš ten sraz naplánovat.
Teď to bude nějakej čásek beze mě.Taky jsem myslela,že ještě nějakej stihnu,než se rozpadnu,ale bohužel.tak zatím
V Liberci... No děkuji pěkně
přespat nemam kde (ikdyž znám jeden pěkný penzionek, ale samotnej ee teda) a na cestu bych potřeboval dovolenou
Spíše jsem myslel v Pardubkách něco. Sice jsem tam teď o víkendu byl, ale třeba 6 nebo 16 v sobotu... dobře, eventuelně pátek by byl jak terminově, tak vzdálenostně únosný.
Zoidik napsal: Chystá někdo někde něco?
Jo, v pátek je sraz v Liberci. Stav se
Starší reakce
Starší reakce
souhlasím
No hele, sto zvířat je sto zvířat... Ti tam hrají další víkend k novému albu hraju na klavír v bordelu. Ja si je vychutnal už v lednu v olmiku, ale šel bych klidně zase...
hele naživo mě na majálesu (nebo co to bylo)docela zklamali.
UDG ist tschechisch musik grupe
Was is das udg?
Zoidik napsal: Já si počkám ně nějký termín koncem března. Co tak udělat ještě tento pátek sraz ve žluťáku? Bude tam UDG a určitě se tma bude dát klidně kecat tak to se určitě na konci března už neuvidíme a chvíli potom taky ne.to už budu mít jiný starosti
jéé,ve žluťáku jsem nebyla už pěkně dlouho,naposledy,když jsem snad byla těhule s Bárou
tak si to tam užij
glumča napsala: bohužel,ale jestli chceš,kousek hnědovky snad někde v akva najdu
Evi děkuji, ale pokud nemáš vyloženě přebytek, který překáží, tak Tě přece nemůžu okrádat o tak pěknou kytičky
Já si počkám ně nějký termín koncem března. Co tak udělat ještě tento pátek sraz ve žluťáku? Bude tam UDG a určitě se tma bude dát klidně kecat
Tak se mnou v tomto termínu nepočítej opět, budu v tý době právě na oné výstavě v HK.
vážení,
půlpymu se u nás asi hodně líbilo
,tak nadhodil termín dalšího srazu.15.2.je to sice brzo po tom včerejším,ale ten,kdo se chystá do HK na výstavu,by se mohl do Pardubek přijet podívat.
Zatím totiž jsou přespolňáci na srazu ve většině ...
ne, zákusky jsem předal hned po příjezdu do L.B. takže v poho
bohužel,ale jestli chceš,kousek hnědovky snad někde v akva najdu
tybrďo,tak to zákusky nemohly přežít
Kytka nedorazila
sníh v Praze = kalamita
zamrzla v Praze
Ahoj. Eviku, schovala jsi mu tu hnědovku od Kytky?
Jo jo v pohodě, v trolejbusu bylo tepleji než v busu z Lb
takže v poho
k máti jsem dorazil ráno v 6hod
tak zatím, naviděnou na dalším srazu
tak jsi dorazil dobře a po cestě nezmrzl?a jela ta 3 až do Bohdanče?
tak to je super,že zákusky zabraly a že se ti s náma líbilo.bylo to fajn
Tak jsem se s máti aspoň udobřil po 5 letech
a tím pádem můžu přijet v březnu na oslavu jejích 70let
Já fakt nemůžu
á, putovní akvarista...
tak škoda...jojo,chřipka tady řádí...nám se zatím vyhýbá obloukem
tak ať jsi brzo fit
To bude ta stopa paralenu v těle.
Chtěl jsi napsat, ža ani potřetí ti to nevyjde...
Přidat reakci
[1] ...... 8
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 4686x