Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Nevhodný vánoční dárek

 

NápovědaFórum » Ostatní  

Nevhodný vánoční dárek
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   21.12.2010 08:50 Muž filipsi [1295] Re: Konhi
Pokud jsou v teple, nic jim nechybi, nedokrmuj (ona mozna chybne dokrmuje i mamka), tyden v pohode bez jidla vydrzi. Vymena vody vhodna je, ale nevim, jak dlouho tam jsou. Kytce se nic nestane. To ze jsou v kouli je jim uplne jedno.
Na vanoce prekvapeni a radost, ale druhy den vysvetlit mamce, ze zive veci vhodny darek nejsou, a ze priste je radeji pujdete vybrat spolu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.12.2010 08:26 Muž Konhi [1] Re: stetinka
Děkuju za vaše názory :) Myslím, že to udělám tak jak jsem to dělal zatím do teď a jak většina lidí píše, sic jsou bez světla a jsou v kouli :( v teple jsou, a já postupně nenápadně zvyšuji hladinu vody, takže snad to bude bez problémů ;) Vodu měním, čistím a trochu dokrmuju ;) Rybky už plavou, nestojí non-stop na místě, takže myslím že je to v pohodě :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.12.2010 22:50 Žena Chalybda [55] Re: Konhi
No jo, nakrmit a zahřát betynky dobrý, a co ten chudák bleheráč, aby nešel do kopru - zřejmě bez světla...:-( No asi bych to řešila operativně, podle místa, kde je mamka "ukryla", jestli je to nějaká tmavá studená chodba v průvanu (a bez krycího skla)nebo tak něco, tak bych to radši rychle nějak vtipně prokecla, ale jestli se ti to zdá únosný, tak se snaž je co nejlíp nenápadně zaopatřit, aby to všechno přežilo. ;-) Držím palce!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   20.12.2010 15:25 Muž jajaapaja [174] Re: Konhi
Pokud nemrznou a jsou v teple tak to vydrží.Vzduchování nepotřebuji a nic jiného jim nehrozí.V obchodech je drží v mlejch krabyčkách žer se vnich pořádně ani neotočí.Je mi jich strašně líto.V té kouli mají přece jenom dost místa.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.12.2010 14:52 Muž Dahak [425] - CichlidyRe: Konhi
Na nic nečekej a konej :) jestli máš rozumnou mamku, tak to určitě pochopí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   20.12.2010 14:47 Žena stetinka [270] Re: konhi
Mám doma takové všetečky, jako ty, tři. Jeden je pravda kapku přes třicet let starý, ale dodnes mám hrůzu, že velmi fikaně poschovávané dárky některý z nich objeví, protože je aktivně vyhledávají. tone I když u tebe to bylo štěstí v neštěstí. Nemůžeš nenápadně těm betkám pomáhat ? Měnit vodu,..zahřívat?
Ale rozumím tvému dilematu. Taky bych nevěděla, protože by mi bylo ryb líto a stejně tak by mi bylo i líto mamky, že příjde o pracně vymyšlené překvápko
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.12.2010 14:13 Muž filipsi [1295] Re: Konhi
Jak se projevuji ony zalostne podminky? Je to na nich nejak videt?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.12.2010 14:02 Muž Ivoš [1061] - CichlidyRe: Konhi
Taky bych nečekal a s mamkou se domluvil protože by jí pod stromečkem asi dvojnásobně mrzelo, kdyby zjistila, že tě obdarovává leklouši a dost dobře by jí to zkazilo celé vánoce:-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.12.2010 13:25 Muž Yirka [9126] Re: Konhi
Nevím kolik ti je let a tak je obtížné radit. Ale šel bych na to trochu oklikou. V tom smyslu, že víš že ti asi chystá akvarisitcký dárek, ale že to není jednoduché koupit a bez velké péče pár dní udržet. A tak jetli v tom bude něco podnika, nebo už dokonce podnikla, že si necháš to největší překvapení ujít, ale do čtvrtka se o dárek postaráš a s ní ho nachystáš po stromeček.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.12.2010 13:18 Muž Konhi [1] – Vánoční dárek - pěknej průser
Čus lidi!!

Vánoce se blíží, a moje mamka se rozhodla, že mi pořídí samičky bett po kterých toužím. Jelikož jsem takový všetečka, barák vždycky prolezu křížem krážem kvůli blbostem, narazil jsem na mou starou skleněnou kouli, tak jsem to okamžitě prohlédl, protože mi bylo divné proč by ji někdo vytahoval, byla úplně naleštěná, a já tam najdu dve samičky bojovnic a nový echonodurus bleherae... Jsou v žalostných podmínkách, a já nevím, jestli to mám ty čtyři dny vydržet, a na štědrý den dělat překvapení, nebo říct mamce, že o nich vím a že jsou v hrozných podmínkách...

Vím že je to trochu podívné téma, ale já si vážně nevím rady, snad by to ty rybičky nějak vydržely?? Díky moc za každý váš názor :)
Vyzkoušejte

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 796x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/16186-nevhodny-vanocni-darek