sollik napsal: Na techniku Eheim a různé příslušenství, dekorace a pomůcky je bezkonkurenčně nejlepší Akvaristik (včetně cen). Ryby mě nepřesvědčily a rostliny mají vyloženě bídné. Na rostliny není špatný ZOOkrámek v Intersparu v LBC u bazénu.
V Interspatu jsem zažil v létě, že obsluha narvala ke kytkám karase do jezírek a z kytek tam prodávali pouze holé stonky. Jinak pokud potřebuji obyč. stonkovku, tak si je tam kupuji taky. Mají je od Aqua Daho a ceny rozumný. Teď k prodejně Akvaristik: s technikou souhlasím Super!! Ryby bez zjevných chorob a problémů. Osobně jsem tam nakoupil 25ks tetra červenohlavá bez jediného problému. U kytek je nejlepší, když přijdou čerstvé, po pár dnech je to bída všude a to v akvaristiku se jim snaží slušně svítit a hnojit CO2. Kolikrát tam mají plno kytek, které krásně přirůstají a tvoří se jim submerzní listy, ale i tak je mají někdy dost zařasené. Ceny vysoké(kytky od Dennerle), ale občas si nějakou specialitku koupím, naposledy Cratonneuron filicinum ke krevetkám.Obsluha slušná úroveň, ale pokud je tam osobně p.Peukert tak je to o třídu výš.Celkově když to shrnu tak Akvaristik je momnetálně jednička v okolí JBC a LBC, ale je před ním ještě hodně velká cesta, aby se přiblížil akvaristikám typu Sklorex, Vivárium a Rataj.Našlápnuto má dobře jen to nepokazit.
Radek Kon.
PS: přeji p. Peukertovi a jeho týmu k druhým narozeninám ať se daří ještě líp a co nejvíc spokojených, vracejících se zákazníků.