Obchody na Slovensku
,,endlerky mavaju takmer stale,tie ostatne neviem..ale je to asi najlepsi zverimex v nitre
díík a nevíte jjestli seženu nejakou z techto druhu?
,,v Nitre v OC Mlyny je ZOO Plus...ozaj dobra predajna...
Starší reakce
Ďakujem za tip
Možno v Bratislave ZOODOM na Prievozskej. Ja tam síce nechodím, lebo sa mi zdajú trochu vysoké ceny na všetko. Ale rybky majú pekné.
Starší reakce
JEMNÝ ČIERNY nezoženieš ani keby si sa roztrhal .. a 100l čierneho taktiež nekúpiš, dnes som tam bol ;)
servus ja som zo SNV a potrebujem nejake rastlinky porad kde je ta predajna v PP a kedy maju tovar pretoze tu v SNV neviem najst pekne rastlinky
viem ake obchody su v poprade lebo som z popradu ,neviem ake problemi si mal ale ked zajtra sadnem do auta tak ta mozem ujistit ze cierny strk kupim aj 100L,a to bez akychkolvek problemov.
a to zajdem do tej predajne kde si vravel ze maju pekny vyber ryb a rastliniek.
ja by som zas taký optimistický nebol
mesiac a pol som hľadal čierny jemný štrk, dal som si ho objednať v troch akvaristikách v Poprade ... nakoniec som ho objednal z internetu, keďže sa na mňa vybabrali
inak tu v PP máme jednu dobrú akvaristiku, najmä čo sa týka výberu rýb ... rastlinky sú tiež, len treba prísť v ten deň keď im dojde tovar
Súhlasím, a keď majiteľ obchodu je seriozný, tak to čo nemá objedná. Som z vých. Slovenska a tu nieje problém
Prakticky všade, v každej akvaristike ktorá nieje pred krachom...A záleží o čo máš záujem. Osobne odporúčam akvaristiky v BB...
0 25.10.2010 18:17 Commander – Obchody na Slovensku
Kde na slovensku kupim dobry kvalitny štrk do akvaria?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 934x