Obchody na Slovensku
,,endlerky mavaju takmer stale,tie ostatne neviem..ale je to asi najlepsi zverimex v nitre
díík a nevíte jjestli seženu nejakou z techto druhu?
,,v Nitre v OC Mlyny je ZOO Plus...ozaj dobra predajna...

Ďakujem za tip

Možno v Bratislave ZOODOM na Prievozskej. Ja tam síce nechodím, lebo sa mi zdajú trochu vysoké ceny na všetko. Ale rybky majú pekné.
JEMNÝ ČIERNY nezoženieš ani keby si sa roztrhal .. a 100l čierneho taktiež nekúpiš, dnes som tam bol ;)
servus ja som zo SNV a potrebujem nejake rastlinky porad kde je ta predajna v PP a kedy maju tovar pretoze tu v SNV neviem najst pekne rastlinky
viem ake obchody su v poprade lebo som z popradu ,neviem ake problemi si mal ale ked zajtra sadnem do auta tak ta mozem ujistit ze cierny strk kupim aj 100L,a to bez akychkolvek problemov.

a to zajdem do tej predajne kde si vravel ze maju pekny vyber ryb a rastliniek.

ja by som zas taký optimistický nebol

mesiac a pol som hľadal čierny jemný štrk, dal som si ho objednať v troch akvaristikách v Poprade ... nakoniec som ho objednal z internetu, keďže sa na mňa vybabrali
inak tu v PP máme jednu dobrú akvaristiku, najmä čo sa týka výberu rýb ... rastlinky sú tiež, len treba prísť v ten deň keď im dojde tovar
Súhlasím, a keď majiteľ obchodu je seriozný, tak to čo nemá objedná. Som z vých. Slovenska a tu nieje problém
Prakticky všade, v každej akvaristike ktorá nieje pred krachom...A záleží o čo máš záujem. Osobne odporúčam akvaristiky v BB...
Kde na slovensku kupim dobry kvalitny štrk do akvaria?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 934x