Externí filtr + čerpadlo AT200
...všechno hnijící nechávám v akva...
A copak to je, to "
všechno hnijící"?
jo jasne, to je taky moznost, nicmene ja mam kanciky, tak nevim nevim, abych zase mel shnilou vodu to asi nebude to pravy
Ahoj, nebyl by nějaký odkaz na ta videa?
Docela bych se rád podíval. Díky
Nevím co ti připadá za "spoustu jemného bordelu" ale podle videí z amazonie kde filmovali terčovce už tolik neodkaluju a všechno hnijící nechávám v akva..to v čem plavali oni tam byla voda z naší kaluže..to i vltava je čistější než origo místa kde filmovali terčovce....(kromě toho co lidi náhažou do vody)
Jasne taky se da no, asi si koupim mensi kostku biomolitanu a zkusim to ... nebo priapdne rovnou vnitrni filtrik, ale vzhedem k tomu, ze uz mam to cerpadlo, tak je to dalsi investice
Právě proto jsem tam hodil ten Eheim - dá se pěkně vyndat a vyprat aniž by se do akvária vracel bordel. Ono i s tou kostkou to jde, jen se musí ještě v akváriu strčit do igelitového pytle, nechat vyčerpat vodu, vypnout čerpadlo a kostku z nádrže vyjmout v tom pytli. Je to složitější, ale na druhou stranu lze použít kostku větších rozměrů a tím prodloužit interval čištění ...
Jo to ja tam mel Duetto Cobra a uplne k nicemu ... porad se to zanaselo, cistit sem to mohl ob den. tak sem koupil ten vnejsi, ale to neni uplne ono porad, tak sem ted dal prave ten atman s tim ze aspon to bude delat proud a taky k nicemu, biomolitam davat nechci, protoze to mam v jinym akva a kdyz to cistim, to jsou galeje
Přesně tak. Měl jsem stejný problém ve velkém akva s tlamovci. Vyřešil to starší Eheim 2010.
Není lepší přidat ke stávajícímu filtru jeden interní jako mechanický rychlofiltr?
Ahoj, mam filtr Eheim 2213 s rozstrikovaci rampou, co se tyce prutoku, ma asi 440l/hod, chtel bych k tomu ale pridat jeste jednu cerpaci halvu od atmana, aby mi "bordel" v akva koloval a filtrik to tak stihal vysavat, v akva je spousta jemneho bordelu ktery si jen tak plave a ten externak ho neveme, je to vhodny reseni ?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 730x