Jedlé ryby
No a konec konců panganius asi taky.
0 05.08.2010 07:32 kreten –
Re: Bak Mnozí u nás v nádržích hýčkaní kančíci jsou běžnou lovnou rybou....Čím větší tim lepší
a to nemluvím o cichlách a dalších větších rybách, včetně sumců.
Na východ od ČR je povoleno rybářům lovit mečovky, paví očka a další pochoutky, jak je to v tý jižní emerice, baští je domorodci ?
A vydrží ten lín v jezírku 2.5x1x1m - 2500l ?
Lýny si tam rozhodně nedávej !!
líny klidně
Také zakládám menší jezírko jezírko asi 3x2x1m takže kolem 5000l to bude. Myslíte že v tom by už něco přežilo ?
0 04.08.2010 10:43 Havel – kapři
Dal jsem 4 x k2 do 6 - 7 m3, byli viditelně spokojeni, ale za rok kapříci tržní velikosti zdaleka nedosáhli i když chutní byli.
Druhý pokus se nezdařil vůbec - moc cákali při skákání, uprostřed vesnice, tak je někdo cizí snědl hnedka za mlada - jezírko jsem ponechal jen čolkům, žábám, užovkám a broučičí havěti.
no přemýšlel jsem o lýnech ale asi budu zvětšovat jezero
taky ho skusím prohloubut a uvidím.nechci tam mít hejno 100 kusu... Zkusím zvětšit a pak napíšu.
"jezírko které má asi 1000 litru" -je na okrasu
-s toho sa velmo "nenajes"...
Mám jezírko několikanásobně větší, ale i tak si myslím, že by v něm kapr neměl šanci dorůst na talíř. V tom tvém by se ani neotočil.
1000 litrů není nic moc. Tam se těch jedlých ryb moc nevejde a nebo budou tak malé, že se nebudou hodit k jídlu.
Pomerne vsechny co se vyskytuji v rybnicich momentalne mi treba napadaji karasi,kapri nebo lini moznosti je hodne.
0 03.08.2010 22:51 BILAS – Jedlé ryby
dobrý den
Zhotovuji jezírko které má asi 1000 litru. Potřeboval bych se zeptat ,jaké ryby jedlé by bylo vhodné do něj vysadit když je vněm stojatá voda
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Jezírka a venkovní nádrže • Zobrazeno 1575x