Výroba stojanu a stolku
tak 600-650 kilo??? jako i z vodou
Když vezmeš vodu, substrát, dekorace, samotnou nádrž, krycí skla/kryt, bude to určitě přes 800kg,já bych počítal s nosností stojanu (a podlahy) 1000kg.
a kolik ještě myslíte že bude vážit to 540lakvárko se vším
rozměry musíš hochu vzít podle akva které cheš koupit a jinak něco fotek mám v profilu
sám to asi nezvládneš a tak řekni taťkovi a nebo dědovi myslím že oni budou vědět a skříňku ti postaví, i na netu je dost návodů na výrobu
nemáš ješte nejaké foto a jaký to má rozměry
Tak je to prostě čtvercový/obdélníkový/trojúhelníkový profil o určitém rozměru a tloušťce stěny.
Já mám z toho dělanej stojan pod 540l a pohoda ale je to dělaný z 5x3cm jeklu + tam jsou desky z lamina viz foto
a když je tlusto stěný tak jak
To je čtvercový profil,pokud je tenkostěnný říká se mu Jökl, česky Jékl.
to je podle mě jekl cca 2,5 x 2,5 cm a je to čtverec na trubku se jdi kouknout k topení
a todle co mám na tomdle stojanu je co?
Trubka je vždy kulatého profilu.
Vzhledem k tvým technickým znalostem to těžko budeš dělat sám, tak se dohodni s tím zhotovitelem.
Jak široké čtvercové trubky by bylo na ten stojan?
Proč kulaté, když už mám stojan sice jen 70x30 (viz foto) ale taky ho mám z těch štvercovejch trubek,nebo z čeho jiného teda udělat ten maxi stojan 165délka x 65šířka x výška stojanu 70cm
To já si koupil ve zběrně surovin jekl za 450kč kterej jsem posvářel a byla konstrukce na světě pak jsem k tomu nakoupil na míru nařezané lamino i s nažehlovacíma hranama a to mě vyšlo cca na 1600kč v Baumaxu to už jsem jen poskládal a přišrouboval ke stojanu a stolek byl hotovej
cena nevím.Ale myslím že pokud by to bylo na jedno akva tak tak 500 možná víc
nevyznám se v cenách
Pokud to nemáš na parádu ale jen pro chov ryb souhlasím z koupě železa a svarit si ho.
chtěl bych se zeptat kolik by asi stál stojan nebo skřín pod akvárium 165x50, s nejakou přiměřenou výškou stojanu, nebo i jen železo které bysme si sami svařili
Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 2019x