Aquael Fan Mikro
10x10x10 by mělo stačit...
Aforte napsal: Mám tento filtr. Jak velký molitan mám k němu přikoupit? Děkuji
Přiměřený nádrži...
Starší reakce
nene mikro je určený do akva o menších litráží, nechci kecat, ale myslím že u mikra je to do 60l a u mini do 100l. No a ten cancour tam jde normálně přilepit a na něj nasadit větší molitan.
Nie je náhodou Aquael Micro Plus iba model Aquael Mini Plus bez tej "buksne" s molitanom?
A na tom A. mini sa molitan s tou kvázi "rúrkou" môže uvoľňovať, pretože je to blbo vymyslené... Staršie modely mali nasadzovaciu rúrku kruhového priemeru a tá sedela dobre. Tieto novšie A. Mini majú len nasúvací "nadstavec" zvláštneho tvaru, ktorý mne dosť vypadáva.
Súhlasím filtračný materiál skoro žiadny prietok veľmi velký, radšej čerpaciu hlavu na ktorú dáš väčšiu kocku biomolitanu
Nie nemusis a pokial ho nebudes mat prerybnene tak ti nebude treba pustat vzduchovanie ani na filtri. Ten mikro oni nekupuj, mini je lepsi ale aj ten by potreboval vacsi biomolitan. Lebo v oboch pirpadoch je toho filtracneho materialu zalostne malo. Prietok sa da upravit.
0 18.07.2010 22:02 Komodor – Filtr Aquael Fan Mikro 250l/h
Dobrý den,chci si sestavit set akvárium 54L ale nechce se mi kupovat kryt protože ho vyrobím doma.Vybral jsem si k němu Filtr Aquael Fan Mikro 250l/h (
akvarko.eu/…) a je u něj napsáno že: Slouží k čištění, přečerpávání a navzdušnění vody. To znamená že si nemusím kupovat vzduchvání?
Starší reakce
tento filter nema skoro ziadnu ucinnnost.Rychlo sa zapcha a ma maly objem filtracnych medii.Bublifuk je daleko lepsi filter ako toto...
Regulovat jde, ovšem hlavním problémem je právě malá náplň. Pro 25 l akvárium to ještě stačí (pokud není zatížené), pro výrobcem uváděných 50 l to nestačí zdaleka.
Průtok filtru se nechá regulovat....já tento filtr s úspěchem používám už 2 měsíce a zatím s ním nemám problém (25l akva).
Rozměry asi 45*55*85 mm. Jestli potřebujete přesně, můžu to zítra změřit.
Čistý objem mám 63, vody něco přes 50. Ale ten Fan Mikro není dobrej filtr - čerpá rychle, ale má strašně malej objem filtrační hmoty. Mám to jen kvůli rozprašování CO2, jinak mám vnější filtr...
Prosimvás nevíte někdo jak je veliký ten Filtr Fan Mikro (na délku a hlavně výšku). prosím napište dík moc
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 1011x