Odkazy na tapety
Tapeta nebude to pravé, lepí se na stěnu a já potřebuji folii, čili se od ní požaduje, aby byla vidět přes sklo, ale tapeta by byla vidět na opačné straně.
V hobby marketech mají jen modrou nebo černou, ale na bílou jsem nenarazil.. tak kdyby ji měl někdo na akva, tak bych se podíval i na foto.
děkuji
Pokud ji budeš lepit, tak nebude nikdy matná.
da se sehnat i ve většině hobbymarketů, někde i stříhaj po centimetrech, takže nemusíš brát celou roli. já jsem kupoval celou roli, myslím že to bylo 200x50cm, ale černou. Mají ale všechny barvy lesk i mat.
Netušíte, kde koupit bílou matnou folii na pozadí, případně máte zkušenost s touto folií? Nějaká doporučení?
děkuji
M.
Starší reakce
0 04.05.2013 21:29 Kyd [43] Starší reakce
0 28.03.2013 16:12 martin386 [17] - Živorodky Starší reakce
Děkuji, děkuji...tak toto mě vážně nenapadlo.... mám známého, co má firmu na polepy!!! Jupííí, děkuji!!
Dělal mi polepy do práce..ale na akva mě to nenapadlo...
Zkus zajít tam kde vytváří reklamy. Jistě tam budou mít role jednobarevných tapet ze které ti za malí obnos ustřihnou kus jaký budeš chtít. Moje modré pozadí je taky z jedné takové agentury
. Vyřezávají z nich totiž písmena na různé nápisy
Prosím, nevíte někdo nějaký odkaz na obchod, kde prodávají samolepící tapety za akva?? Jednobarevné i fototapety...
Starší reakce
Trochu jsem googlovala, ale i v Austrálii prodávají v eshopech stejná papírová pozadí jako v Hornbachu na Černým Mostě. Takže tak... Pokud plánuješ Malawi atd., uvažovala bych o 3D pozadí, ať už domácí výrobu nebo koupené, pokud jsou na to finance.
On v těch tapetách zase takový výběr není. Nakonec koupíš tapetu a za nějaký čas zjistíš, že je stejně nej ta černá, která se dá koupit kdekoliv a budeš měnit
Nejlepší tapeta je jednobarevná. Modrá nebo černá. Koupíš jí vkaždém Bau,Hor,Obi kolik ji budes chtit. Kameny jsou lepší opravdové, né nakreslené na tapetě ..
Fotopozadí mají třeba tady
shop.miga.cz/… ale najdeš to na většině e-shopů.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Zobrazeno 1598x