Přihlásit se RYBICKY.NET »

Odkazy na tapety

NápovědaFórum » Dekorace a dno » Pozadí 

Odkazy na tapety
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Anubis007 Re: Burik
Tapeta nebude to pravé, lepí se na stěnu a já potřebuji folii, čili se od ní požaduje, aby byla vidět přes sklo, ale tapeta by byla vidět na opačné straně.

V hobby marketech mají jen modrou nebo černou, ale na bílou jsem nenarazil.. tak kdyby ji měl někdo na akva, tak bych se podíval i na foto.

děkuji
 Reagovat na tento příspěvek 0  - martin07 Re: Anubis007
Pokud ji budeš lepit, tak nebude nikdy matná.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak Re: Anubis007
da se sehnat i ve většině hobbymarketů, někde i stříhaj po centimetrech, takže nemusíš brát celou roli. já jsem kupoval celou roli, myslím že to bylo 200x50cm, ale černou. Mají ale všechny barvy lesk i mat.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Burik Re: Anubis007
www.tapetymetroflorenc.cz

mají tam velký výběr
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Anubis007 – Folie na pozadí - bílá matná - kde koupit?
Netušíte, kde koupit bílou matnou folii na pozadí, případně máte zkušenost s touto folií? Nějaká doporučení?

děkuji
M.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kyd
 Reagovat na tento příspěvek 0  - amrtinRe: martin386
Já bych spíš použil matnou,právě přemýšlím o něčem podobném a láká mě toto: www.tapety-folie.cz/… X-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - martin386
www.folie-tapety.cz/…

Může toto být jako pozadí ? :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pindruskaP Re: scorpion075
Děkuji, děkuji...tak toto mě vážně nenapadlo.... mám známého, co má firmu na polepy!!! Jupííí, děkuji!! ;-) love Dělal mi polepy do práce..ale na akva mě to nenapadlo...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - scorpion075 Re: pindruskaP
Zkus zajít tam kde vytváří reklamy. Jistě tam budou mít role jednobarevných tapet ze které ti za malí obnos ustřihnou kus jaký budeš chtít. Moje modré pozadí je taky z jedné takové agentury ;-) . Vyřezávají z nich totiž písmena na různé nápisy :)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pindruskaP
Prosím, nevíte někdo nějaký odkaz na obchod, kde prodávají samolepící tapety za akva?? Jednobarevné i fototapety...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Nerina Re: Daben
Trochu jsem googlovala, ale i v Austrálii prodávají v eshopech stejná papírová pozadí jako v Hornbachu na Černým Mostě. Takže tak... Pokud plánuješ Malawi atd., uvažovala bych o 3D pozadí, ať už domácí výrobu nebo koupené, pokud jsou na to finance.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DabenRe: kortezhugo
Jo to je fakt moc pěkný,ale já potřebuju něco pro Malawi nebo Tanganiku :) hop ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kortezhugo Re: Daben
...sice neide o tapetu - ale asi najkrajsie pozadie ma arnošt...skoda ze zotrel tie foto co tam mal...
rybicky.net/nadrze/6725&r=255
 Reagovat na tento příspěvek 3  - bluedream Re: Daben
On v těch tapetách zase takový výběr není. Nakonec koupíš tapetu a za nějaký čas zjistíš, že je stejně nej ta černá, která se dá koupit kdekoliv a budeš měnit :-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - boruberry Re: Daben
Nejlepší tapeta je jednobarevná. Modrá nebo černá. Koupíš jí vkaždém Bau,Hor,Obi kolik ji budes chtit. Kameny jsou lepší opravdové, né nakreslené na tapetě ..
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Silent Re: Daben
Fotopozadí mají třeba tady shop.miga.cz/… ale najdeš to na většině e-shopů.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Daben – Odkazy na tapety
Čau lidi. Mám k vám prozbu!Nemáte někdo odkazy na stránky s tapetama za akva?Já našel akorát asi 2 druhy co prodávaj ve zveráku a nic moc.Představu mám pro Malavi a Tanganiku,takže kameny, skála atd. Díky za každé info. ahoj :)

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Zobrazeno 1598x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/15071-odkazy-na-tapety