to já vím...a ještě jsem objevil něco u jezírkářů....používají to na vysypání krajů a osazení bakteriemi...to neplave a vypadá to stejně..kuličky od 1 do 5-6mm
liapor plave;)
teda aspon mne. koupil jsme ho jako substrat pro chov kudlanek (ten 4mm) a kdyz jsem ho vymyval tak to krasne z 90% plavalo, nechal jsme to ve vode pro zajimavost 2 dny a plavalo to porad
Já osobně třeba neposuzoval použité fotky a názvy výrobků. Mě jako kupujícího především zajímá od koho to kupuji a na koho se budu obracet v případě nesdpokojenosti s výrobkem.
Chytráky typu "pošli 100kč ja ti zařídím levnou půjčku" znám i osobně a vím, že lidská snaha ušetřit (HLOUPOST) je tak veliká, že to opravdu funguje. O pokud nějaký obchodník není schopen uvést kontaktní údaje a navíc ani není schopen vyfotit sám prodávané zboží, tak pro mě osobně tu něco smrdí
Kupte si to někdo a podělte se s ostatními já to rozhodně nebudu
Ale tak to uz vo svete chodi - ked je nejaky produkt uspesny, hned sa vyroji kopec "kopirovacov". Na druhej strane to ma pozitivum v tom, ze sa tomu znizi cena, a tym padom je to dostupnejsie pre viac ludi. Cize ked zachova aspon pribliznu kvalitu, tak preco nie, nech sa mu dari
Trochu som popozeral na webe, kto to je, a je to niekto z Kolina alebo okolia, kto to bud doma vyraba "na kolene", alebo berie prebytky/odpad z inych firiem a triedi to podla kvality.
Řekl bych, že se dohadujem o blbostech. Naštěstí to my řešit nemusíme a pokud to dotyčnému projde tak budiž mu přáno. Nejsem právník a byl to pouze a jenom můj osobní názor. Přesto všechno si myslím, že to je parazitování na úspěšném výrobku.
Ani nie, to by sa medzi sebou sudila za to polka sveta (napr. Coca/Pepsi/... Cola). U nas je to upravene tak, ze v novej obchodnej znacke nesmie byt na zaciatku pouzita CELA ina obchodna znacka, pripadne nemozu sa nazvom/vzhladom/vyslovnostou podobat tak, ze by doslo k ich zamene. Cize v prvom pripade moze byt Aquaclear, ale nemohlo by byt Aquaclay Clear, v druhom pripade by to nemohlo byt napr. Aqua-clay, Akvaklej, a pod.. Moj byvaly sef sa za to sudil s medzinarodnou firmou, a vyhral
Jedine, co tam ma protipravne, su opajcnute niektore obrazky z Ratajovej stranky. Plus to, ze ak by mal rocny obrat nad niekolko desiatok tisic Kc, ze tu cinnost nevykonava ako zivnostnik/firma. Ine nic.
Zaujimave, ze vsetci tu dopredu vedia od vzhladu webstranky odvodit kvalitu substratu, ktory v zivote nepouzili A na druhej strane tu ini (alebo mozno aj ti isti) nadavaju na Rataja, ze ake ma nehorazne vysoke ceny za nieco podobne
Lepsie by bolo, keby sem napisal niekto, kto ten substrat naozaj pouzil, lebo takto ide len o dohady a vytvaranie predpojatosti. Pripomina mi to vestenie osudu z vtacieho trusu
222.04.2010 23:04bobikcz[135] - ups .... ono to roste :) – Re: kuca
Jelikož jsem na těch stránkách nenašel jediný kontakt na prodejce (krom nic nerikajiciho objednavaciho emailu) bych se nedivil, kdyby poštou přišla drcená cihla (pokud vubec neco)
Ne ted važně, ten obchod pro mě vykazuje snad všechny základní indicie levoty. Pokud to někdol zkusil napište, velmi mě zajímá výsledek
Přijde mi to jako napodobenina z vietnamské tržnice. Jen trochu upraví název a je to. V každém případě je to na pováženou a z obchodního hlediska velmi diskutabilní ne-li přímo protiprávní.
no řekl bych, že to bude bud nějaký humorný výstřelek z rataje, navíc stránky taky nejsou udělané moc profesionálně. Možnost druhá je, že ten člověk doma pálí jíl na ohni, ale netuším jak to pak vypadá.