Jihočeská aquaburza
Diky, zajedu se kouknout, i kdyz tera mi nic moc nerika, snad tam bude i neco pro me
jo to platí, je to 15.3 v sokolovně, primárně to bude teraburza, nevím jestli tam bude i něco akva.
Starší reakce
Tady v Jižních čechách to je celkem bída. Bývá v Třeboni dvakrát do roka (jaro podzim), v budějkách byla asi dvakrát, za několik posledních let (jestli se nepletu) a občas bývá ve Strakách, ale to je taková malá a hlavně tera, akva velmi pomálu. Jinak asi nic. Já jezdívám občas do Plzně...
0 25.11.2013 09:04 Kuba – Aquaburza?
Zdravim všechny příznivce aqua
![:)](../obr/s/16.gif)
Chci se jen zeptat, zda bude nějaká burza - Jižní čechy (Budějice, Písek atp)?
Starší reakce
Web nefunguje, na mejl odesílaný o víkendu organizátorům reakce žádná...
Starší reakce
0 16.05.2010 18:50 Kartac Hmmm, zařídil jsem info do tipů na víkend do Českobudějovického Deníku. Mailík o burze jsem dostal 14 dní předem, ale o odvolání ani řádku. To taky není fér od pořadatelů. Příště si to asi rozmyslím, abych nevypadal jako bl...
Starší reakce
Tak je škoda, že se Jihočeské aquaburze nedaří.
![:-O](../obr/s/14.gif)
Pěvně doufám, že celá tahle burza nepůjde do Věčných lovišť.
![sad](../obr/s/26.gif)
Nicméně po návštěvě 1. burzy si myslím, jestli by měl být výsledek stejný nebo "horší" jako tento, lidé by možná byli naštvaní ještě víc. I když osobně věřím v popularizaci a zlepšení jihočeské burzy celkově. Takže to možná bude k dobru, když se teď neuspořádá. nevím, co k tomuto kroku pořadatele vedlo, ale i kdyby měla být jen jednou za půl roku, ale vážně sodlidní, bude to pořád lepší než každý měsíc s cca 6 prodejními stoly. Ale je to jen můj osobní názor... Jihočeské burze více štěstíčka do budoucnosti...
![;-)](../obr/s/03.gif)
Doufám, že sotva to začalo tak to hned neskončí.
![:-(](../obr/s/13.gif)
jj, dost lidí bude naštvanejch.
coz priznivci, ale ty lidi co si precetli ty letaky - ty si myslim na hodne dlouho nechaji zajit chut
![coze](../obr/s/24.gif)
0 12.05.2010 19:18 Pepinka Dobrý večer všem,
mám bohužel pro příznivce Jihočeské aquaburzy nepříjemnou zprávu.Musíme bohužel burzu která se má konat tento víkend 15.5.2010 z organizačních důvodů zrušit.Je nám to líto,ale bohužel je tomu tak.O novém termínu burzy budete včas informováni.Přesto děkuji velmi všem za snahu s vylepováním letáků a ještě jednou se omlouváme.
Starší reakce
Domluvil jsem se s Pepinkou ze letaky od ni prevezmu pristi tyden a vezmu je na sraz, kde si je rozebereme
Doufam, ze mi nejaka mimoradka do toho nevleze.
![ne](../obr/s/09.gif)
Já se taky mile rád zapojím do valepování letáků
![;-)](../obr/s/03.gif)
Já jezdím takřka každý den do čb pokud se domluvíme můžeme se sejít a já bych pak ty letáky vylepil.
Bylo by velmi příjemné ,pokud by jste byli ochotni zapojit se do "reklamy",ale nejsem si jistá jestli nám to s tím srazem vyjde.Borovany jsou sice prakticky za humny,ale bohužel člověk má i jiné povinnosti...
Tak třeba prodejce přesvědčí počet návštěvníků, já byla těsně po 9. a subjektivně mi přišlo, že koupěchtivých návštěvníků bylo celkem dost.
![:-)](../obr/s/02.gif)
pokud byste dopravili nejake letaky na planovany sraz 1.5. tak si kazdy neco rozebere a vylepime to kde to pujde i kam se normalne nedostanete
Letáky na další akci jsou již pomalu připravené.Rozvoz nás čeká během příštího týdne.Na minulou akci jsme oslovili více než 70!!!! prodejců,ale jak někteří z vás sami viděli....nedorazili prakticky žádní,těžko můžu někoho nutit pokud sám nechce.Ale na minulé akci se objevilo pár nadšenců,kteří by na následujících akcích chtěli prodávat,tak snad si to nerozmyslí a nezklamou.
![;-)](../obr/s/03.gif)
To jo... tuhle práci si kidně vezmu na starost
Hlavně to ale bude chtít více prodavačů.....
chce to rozdat letáky na co nejvíc míst, psal jsem to Pepince v SZ, na školy, na zastávky atd.
TZak já nějakej udělám a dám ho do Globusu.... jsem s místníma prodavačema v dobrém vztahu
![;-)](../obr/s/03.gif)
A hlavně říkaly že jim nikdo nic nedával....
letáky do akvaristik pořadatelé dávali, ne všude se setkali s pochopením
Ještě by to chtělo dát nějaké letáky do akvaristik
![;-)](../obr/s/03.gif)
Také 100% pojedu.
Děkujeme za takovéto reakce.přesně jak píšete-záčátky nejsou jednoduché,takže budeme doufat,že se i tato burza "rozjede" a najde si své příznivce.Pokud by jste měl někdo zájem,je na webovkách ke shlédnutí pár fotek z první akce.
![;-)](../obr/s/03.gif)
no nakupující si na prostor asi neztěžovaly.... ale tak ono je to opravdu jen rychlé zkoukutí.... já tam bylk asi čtvrt hodiny ( a to i s nákupama)
Teď bylo blbý že byla ta burza v Brně
![:-(](../obr/s/13.gif)
Budu doufat a těšit se na druhou burzu....
JJak říkám začátky vždycky bolí
Tak fajn!
![palec](../obr/s/18.gif)
A kolik asi návštěvníků??? Příště bude určitě víc prodávajících...(teď bylo víc akcí současně).
Takže já poreferuj:
počet prodejců ryb: 3 ( 11 akkvárií- dania, mečovky, apistogrami, 9 galaxy razborek, moori, něco málo Malawi, terčovci, skaláři....)
Jeden prodejce krmení, jeden prodejce žárovek.
Z kytek byl k mání pouze jávský mech ( asi 6 skleniček od jogurtu...)
Toť vše..... doufám že na příští burzu přijde více prodávajících
Byl to první ročník a začátky bývají těžké.... věřím v budoucí úspěchy....
Ahojte všem! Kdo jste byli na první aquaburze, nechcete poreferovat...??? (bohužel jsem nemohl kvůli práci). R.
0 16.04.2010 18:57 Kartac – Českobudějovický deník
Bohužel jsem se o burze v Č. B. dozvěděl pozdě, takže jsem stihl dát info do tipů na víkend až teď do sobotního vydání. Příště budu snad budu rychlejší, aby se o tom dozvědělo víc lidí.
0 14.04.2010 20:41 Levanael – Rostlinky
Tak to je super...
![hop](../obr/s/29.gif)
Zrovna včera jsem koukala na jejich stránky:
jihoceskaaquaburza.webnode.cz
Také bych se přimluvila za rostlinky. V Budějovicích je to vážně trochu bída. Každopádně se na burzu podívat zajdu. Rovnou díky všem, kteří se na orgnizaci podílejí.
Byli osloveni i chovatelé z Akva-tery,ale ne každý má chuť a náladu jet na burzu
![sad](../obr/s/26.gif)
Snad budou příště ochotni jet,pokud uvidí,že lidi mají o burzu zájem.
Já si to myslel.V tom terminu je víc burz..Ale myslím,že u nás na jihu je třeba takovou burzu jako sůl...Je jen v Třeboni dvakrát do roka...A lidí je tam vždy jako máku...Jen to chce jim dát na vědomi a další burzy už nebude problém...
0 14.04.2010 19:10
kwen [1] takovou dobu jsem se na to těšil a teď mi do toho něco vlezlo
![tone](../obr/s/23.gif)
tak se aspoň budu těšit na příští měsíc.
Když už jsme u toho nechce někdo přebytky Hygrophila polysperma a Limnophila sessiliflora?
Rád bych taky vyměnil echinodorus "red flame", labeo dvoubarevné a dvě samice čichavce "cosby"
nejlíp za krevetky
![ano](../obr/s/05.gif)
a kdyby to byly crystal tak ještě líp
![:)](../obr/s/16.gif)
Pan Koblasa byl osloven,ale...bohužel jede do Brna.
Pokud tam bude Koblasa tak ten testy Aguaru má...
Já taky dorazím a těším se, další rybky sice nemám kam dát, ale spíš jsem zvědavá a krmení od Exot Hobby se šikne.
Jinak bych se taky přimlouvala za rostlinky, v Budějovicích je to docela bída... Třeba příště, je mi jasné, že teď už je to moc narychlo a taky probíhá víc akcí po republice v ten stejný den. Případně kvalitní živé krmení, testy od Aquaru a tak... (Jsem náročná, co?
![stydim](../obr/s/33.gif)
)
Co se týče jávského mechu,tak kolik je ho potřeba do 30 l akvária nemám tušení,ale já si přinesla domů tak 2 dcl a teď ho mám ve 3 l sklenici...roste jak blázen.
O čichavcích nevím,ale ramirézky budou.
A za kolik tak ten jávský mech prodáváte? Kolik je ho potřeba do 30l krevetkária?
Co se týče rostlinek,si nejsem bohužel zcela jistá,protože je prodejci v nabídce neuváděli,ale ten jávský mech,bude určitě,protože máme sami nějaké přebytky.
Já bych na burzu jela.. hlavně pro rostlinky. Bude tam někdo prodávat jávský mech?
![hmm](../obr/s/20.gif)
toz to ja to budu hlasat dal, u nas v praci (ve strakonicich) je par akvaristu kteri jsou z budejek a kteri takovou akci uvitaj take
0 13.04.2010 21:24 Pepinka –
Re: vlk No právě.To vše závisí na návštěvnosti a prodejcích.
tak to sme dva, jsem uplne ve stejny situaci. Kazdopadne diky organizatorum a doufam ze to buide v budejkach pokracovat
![potlesk](../obr/s/04.gif)
Drzim Vam palce, protoze neco takoveho zde v CB chybelo. Bohuzel ac bych rad prisel tak jsem zrovna v tomto terminu na druhem konci CR. Za mesic se urcite rad prijdu podivat.
0 13.04.2010 20:13 Pepinka – Jihočeská aquaburza
Dobrý večer,
mnozí z vás si již pravděpodobně všimli,že zde v inzerátech je prezentována Jihočeská aquaburza.Ano,mohu klidně říci,že je to vše pravda a né pouze sranda...Po dlouhém hledání si troufnu říci,že jsem našli vyhovující prostory.Jedná se o Domov mládeže,ale hlavně školní jídelnu U Hvízdala 4 v Českých Budějovicích.Oslovili jsme několik chovatelů,mohu klidně i říci,že né každy má chuť jít hned do první burzy,protože neví do čeho vlastně jde,ale mohu nyní říci,že se našli i takový kteří to s námi "risknou" hned napoprvé.Zastoupena zde bude afrika,ramirézky,apistogrammy,skalárky,terčovci,mečovky,dánia,corydoras... a další.A samozřejmě krmivo,to zde bude mít firma Exot hobby.Myslím,že na první burzu to zní slibně...ale samozřejmě...nejvíce jde o VÁS,návštěvníky.Záleží na VÁS jestli burza obstojí a bude stát za to jí opravdu pravidelně pořádat.Jistě ne každý si asi přijde na své,ale pokud nyní obstojíme,určitě bude na dalších burzách i širší sortiment ať už čehokoli ze světa akvaristiky.Takže neváhejte a 17.4.2010 od 9.00 hod se přijdte podívat!!!!
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 2891x