Jeseter malý - přezimování
dívám na tvou prezentaci a přežije určitě
Hlavně nesmí přijít o vzduch pod ledem a na podzim je dobré vyčistit nádrž od hnijících rostlinných zbytků.
Diky, nebyl jsem si jist jestli to přežijí, protože né nadarmo se říka co člověk to názor. Na burze, kde jsem se byl informovat, mi bylo sděleno ,že jeseter by zimu nepřežil. Dle vašich příspěvků si teda jednoho nebo i více jeseterů pořídím. Snad tu zimu zvládnou.
ahoj, co mam jesetery jak albiny tak i klasiku v jezirku tak jakmile mas hlubsi jezirko jak 90 cm neni problem, naopka kdyz jsem zacinal tak jsem je dal zimovat do akvaria do sklepa kde pro ne bylo docela teplo tak chcipli. nech je venku, jsou to velmi odolne ryby jak vuci nemocem tak i vuci nizkym teplotam,
Přežije, ale důležitá je architektura jezírka. Tedy resp. jak máte mělčiny. Jestli pozvolné, tak tahle ryba je blbá a vyleze za žrádlem klidně i na břeh. Je třeba mít strmější břehy.
Přežije.
Zdravím, mám nově zaběhnuté jezírko a chtěl bych si do něj pořídit jesetera malého. Myslím, že je dost velké (asi 20 kubíků,170 cm nejhlubší místo), jen nevím, jestli mi jeseter přežije zimu a co je třeba pro to zařídit. Nemá s tím někdo osobní zkušenosti? Díky
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Jezírka a venkovní nádrže • Zobrazeno 1429x