Praha zářivky T5
Hornbach? Bauhaus? Obi? Alza? Atd?
0 19.01.2019 16:19 Klababa Zdravím! Odešla mi T5 54W 112cm, nevíte kde v Praze ji v sobotu/neděli sehnat? Díky!
Starší reakce
ty T5ky mě taky docele lákaly, nakonec jsem si pořídil klasiku. T8 18W, tak uvidim
Snad za pár měsíců nebudu zase měnit
určitě budou mít v GME na Křižíkově, je to cca 50 metrů od východu
značková OSRAM ALpamayo koněvova 97 p3 je to pod ohradou jezdím tam pro všechno....tel 222582756, 222582227
V Hornbachu maj v T5 39W pouze 640 a 830..
Bohuzel mam akva delky 100Cm a tenhle rozmer zarivek neni zrovna preferovanej ani v T8, natoz v T5.
Mají je v každém HobbyMarketu (OBI,Bauhaus,Hornbach).
Narva také něco k T5 v katalogu má..Já tam chodím pro T8
PRAHA
Malešická 41 Praha 3 tel. 222 745 826 8.00 - 15,00 hod
Zrovna jsem dneska koukal do Hornbachu a maj je tam
jo ta Miga taky
htel jsem spise nejaky elektro obchod, nejak jsem nic nemohl najit..kazdopadne taky dekuju.
Jedina relevanti odpoved, diky.Tam neco maji..
zkus se podivat na
www.miga.cz.. muzes si to pres net objednat a pak vyzvednout v kamennem obchode v Malesicich v Praze 10. Usetris za postovny a je to o dost levnejsi, nez kdybys to koupil primo u nich v kramku...
tam tohop bude 3 prdele... ja se musim spolehnout na jedno elektro a to nema zarivku osram dulux L36W/840 uz tejsen... zitra je posledni den,. pak mam prazdniny, tak se scvoknu, jestli ji mit nebudou... zkus ELVO ja tam teda nebyl, ale vyber a ceny jsou paradni...
Brno ma krasnej obchod e-lights.cz, co je v Praze?
Starší reakce
Mno jestli to chceš zásilkově tak
www.e-light.cz ty maj i dobírku mam ten dojem
Tak už se mi povedlo najít co potřebuju, podle watáže
, ceny opravdu dobré. Leč objednání bude zřejmě nemožné pro soukromou osobu
A osobně pro mě nepadá v úvahu.
Já se tam rovnou rozjel a koupil,výběr je opravdu velký.Oni to trochu nepřehledné mají.Většinou se dohledáš podle watáže,což je v tvém případě 13 W.V Hornbachu by to také mohli mít.
Asi neumím hledat, ale furt mi to tam píše, že nebylo nalezeno odpovídající zboží
Zkus na Smíchově KV elektro,je to velkoobchod,ale i s maloobchodním prodejem.Velký výběr,slušné ceny,třeba tam najdeš co hledáš.
www.kvelektro.cz Ahoj,
Google ani katalogy prodejen nezabírají.
Hledám prodejnu se osvětlením, kde by mi vyhověli s T5 51 cm, 16mm, 8xx.
Nejlépe Vinohrady, Nusle... a celkově centrum Prahy.
Našel jsem pouze e-Svítidla na Míráku, kde mají jen 827.
Díky moc,
O.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 1481x