Kde v Brně dělají lamino na míru
Já si nechávám občas řezat lamino v Bauhausu. Ceny rozumné a hlavně platím jen to co si odnesu a nemusím kupovat celou desku a shánět truhlárnu kde to nařežou. Hranují ABS hranou za 30 Kč,-/m (cena i s materiálem). Jediná nevýhoda je, že nejmenší možný rozměr je 25x50 cm. Takže když potřebuju něco menšího tak si to pak musím doma ještě přiříznout a kvalita řezu už není taková jako na jejich profi-pile. Jo a ohranování ABS hranou je někdy potřeba drobátko doladit dlátem, ale to závisí na tom jak mají tu hranovačku seštelovanou.
Baumax tam to taky mají řežou na míru je to sice dražší ale když nejde jinak..
0 14.07.2011 20:11 Lenicka1313 – Doporučení
Ahoj, já mohu z vlastní zkušenosti doporučit firmičku
www.jacques.cz. U nich jsme si nedávno nechávali dělat novou postel a jde opravdu o velice zdařilou práci. Pokud budete chtít, zašlu fotky, každopádně ta postel je úžasná.
Starší reakce
osobní zkušenost...objednaný nábytek na míru..zjistil jsem, že lamino bylo koupeno v obi a necháno tam nařezat a oni to jen složily....takže tam nařežou kde, co...
No v podstate rezou ve vsech zahradnich marketech
ale zminoval jsi se o rozmerech to mozna bude ten problem, jak to ma bejt veliky? Jinak nez je objizdet je lepsi tam vzdy zavolat a zeptat se na konkretni rozmer pak je nemusis objizdet a jdes na jisto.
Jestli chceš dám ti číslo na mého stolaře.Fajn kluk a hlavně nesrovnatelně nižší ceny oproti Bauhausu,Horbachu apod.
A nebo KILI Šlapanice
v praze obi, hoernbach..divil bych se kdyby v brně tohle odmítli...
Poraďte mi prosím, zda neznáte v Brně prodejnu,kde by mi na míru nařezali lamino desky..Ptal jsem se v Globusu, ale řekli mi, že kvůli bezpečnosti práci mi takové rozměry neudělají.. díky moc
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 1179x