Kdy je vhodná doba vypuštění ?
Špatný způsob vzduchování přes zimu v jezírku může mít velice špatné následky, pokud je umístěno v nejhlubší části nádrže. Míchat vodou není v této části žádoucí. Ryby můžou přes zimu normálně zmrznout.
to vzduchováni bylo mysleno aby nezamrzala hladina
proč karasum vzduchování.je to nejodolnější ryba jakou znam.ta přežíje i nemožný.normálně je tam dej.
Ja som tam daval karasy v january tri male k ostatnym ktore su tam celorocne a v pohode len je dobre ich nechat v dakej nadobe alebo v malom akva aj cely den vonku nech voda po troske vychladne a potom po trozke odlievat vodu z nadoby a prilievat tu z jazera asi kazdu pol hodinu. Aj ked je pravda ze v jazere mam vzduchovanie takze cast jazera nezamrza. Podla mna ich tam uz mozes dat kludne. Uz mrznut hadam nebude
Já bych to zas tak nepřeháněl a krmil tak ob den.
ty moje zerou jak strhane
krmim je jednou denně , někdy se stane ze i dvakrat v urcite míře ale
Jezírko máš dost velké, škoda že málo hluboké, moc bych je asi ani nekrmil, máš je jak je vidět někde na zahradě a jak začne létat hmyz tak mají o krmení postaráno. Já je mám celoročně na chalupě a když se nepřemnoží tak ani umělé krmení nechtějí žrát.
male??? tak to potom nevim teda, to mi jeste nikdo nerekl, jj je tam sice jen vodotrysk,potuček a jeste jeeden vyvod , dik
muj nazor je ze to je male na karasky preci jen to neni rybka malych rozmeru a mas tam vubec nejaky filtr ? ta plisen muze byt i z toho ze se voda kazi jak krmis a je to moc maly prostor
no jsou to karasi zlatí + nějake zavojnatky, jo jo kolem 15 dubna je tam dám ,vyčistím jezírko a uvidím podle počasí, všem děkuju za odpovědi
Nejhorší je pro ně doba aklimatizace. Musí si postupně zvyknout na studenější vodu a jiné chemické složení. Když je tem dáš hned, můžeš mít velké ztráty.
Co je to za karasi???Pokud něco obyčejného z říky tak je to snad uplně jedno,přes zimu je jich řeka plná....
já bych je tam dal až kolem dubna-května..
Karasy bych tam pustili kdykoliv.plíseň maj jenom z toho,že se jim setře sliz.takže si na ně moh sáhnout suchou rukou a má plíseň a nakazí ostatní.
jo jo ,taky bych je tam rád měl ale mam tu smulu že jezírko je jen 51-52 cm :(
Pockal bych asi az bude trosku vetsi teplo...Ja je mam v jezirku celorocne a bez problemu ale ja mam jezirko hluboky neco pres metr
Zdraavím, chtěl jsem se zeptat zda by mi někdo poradil vhodnou dobu vpuštění karasů do mojeho půl metru hlubokého jezíírka???
minulý rok jsem to dost uspěchal a dost rybek pošlo na plíseň
díky
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Jezírka a venkovní nádrže • Zobrazeno 2014x