Slovenské e-shopy
Už dlhšie sa snažím zohnať Vrčivky trpasličie. Keďže mám strach z prepravy, skúsil som to najprv cez istú kamennú akvaristiku u nás, ale už vyše mesiaca sa mi neozývajú. Vedeli by ste mi poradiť nejaký spolahlivý, najlepšie slovenský eshop?
A ako je to vlastne s prepravou? K tomu ešte labyrintiek? Oplatí sa to vôbec?
Starší reakce
mne dojde v pondelok cerveny 4kg za 10€ z toho postovne su 4€
takove nelidske penize za blby pisek...nechapu kam na ty ceny chodí
nie ale ked som objednaval pred mesiaacom čadič tak poštovné bolo 3Eura a mal som 18kg
0 27.03.2010 13:16 Jakubqo814 – Slovenský Eshop potrebujem kremčitý čierny piesok !!!
Mapište web kde takyy zohnam. Vsade chcu postovne.
Starší reakce
diki takze mi treba 3,5 kg strku .. ach jaj
40x21 cm .. objem piesku si vypocitam ale kolko to bude kg? teda 2,1l to vychadza
www.profiaquarium.sk/… tu som nasiel nieco zaujimave ale nepisu nic o tom ze aku ma zrnitost a ci nepusta farbu tak teraz neviem
a este by som mal otazocku trocha mimo ze ak mam 18l aqva tak kolko kg strku treba kupit abo som mal naspodku min 2,5 cm vrstvu?
0 18.03.2010 14:21 Marekkt – Slovensky e-shop z aqva pieskom/strkom/granulami
Poznate niekto nijaku svk e-shop stranku kde si mozem objednat červený piesok do miniaqva?
Starší reakce
0 06.03.2008 12:04 spooky [11] - Asie Veľmi dobré skúsenosti mám z
www.akvaprodukt.sk - tovar mám vždy doma tak za 5 dní.
Často nakupujem aj na
www.akvashop.sk - skúsenosť dobrá, dodacia lehota v závyslosti od tovaru 5 - 21 dní + vždy dostanem s tovarom aj nejaké prezenty - brožúrky, sieťky na ryby, vzorky výrobokv, ...
To je praktika väčšiny Slovenských e-shopov nemať skladové zásoby.
ked sa pozriete na e-shop biotop.sk vemi vela veci tam nie je na sklade...
Starší reakce
S tými shopmi na Slovensku som mala aj ja problém....hlavne kvôli rastlinám....skúmala som biotop a shop.akva..........ako je možné, že niektoré rastliny má biotop takmer o polovicu lacnejšie???? Je to balením....neviem
Ale biotop je úžasný...asi sa pôjdem kuknúť
0 13.09.2007 20:25 bulit – e shop SVK
nemate dake dobre odkazi na slovenske e shopi? vsetko co som nasiel su len Ceske
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Zobrazeno 830x