Sekavci - krmení
-tento druh je krmen 2x denně, převážně pokud se jedná o společenské akvárium s vicedruhovym počtem ryb (zvláště pokud je v akvárium zastoupena další "ryba dna", tedy přímý konkurent ve vztahu ke krmivu, které klesne k dnu)

Dobrý den, chystám se si pořídit kuhli loach. Ale nikde nemohu najít, jak často/kolik je mám krmit? Ocením každou radu

Starší reakce
No ale každopádně platí, že primárně upřednostňují živou potravu!!!
0 05.03.2017 20:38 jarousch Ahoj. U nás berou zbytky vloček ze dna a z tablet pro ancíky. Pochutnávají si jávském mechu.
Starší reakce
ahoj, sekavec je vsezravec tak s potravou by si nemel mit zadny problem jestli je rybky zdrava a ma snahu hledat potravu

Ahoj
Taky nemám s krmení žádný problém. Žerou úplně vše, jako pancíci. Krevetky mám taky a vůbec si jich nevšímají. Určitě to není nějak náročná rybka

Mí sekavci mají ve velké oblibě mražené nebo živé patentky. Bez potíží ovšem přijímají i kvalitní granuláty a tablety s obsahem planktonu. Co se soužití s krevetkami nemohu sloužit jelikož krevetky nechovám

.
Baští i zbytky vloček spadané na dno i tablety pro ancistrusy. Mladé krevetky nepožírají.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenost se sekavci co se týče krmení četla jsem že přijímají potravu výhradně ze dna. Čím tedy krmíte? A ještě jeden dotaz, budou požírat malé krevetky?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Krmení • Zobrazeno 751x